Csak egy kis bátorság kell az élethez

Csak egy kis bátorság kell az élethez

A bátorság nem egyenlő a félelem hiányával. Természetes módon megjelenhet a félelem egy olyan helyzetben, ha döntés előtt állunk és nem látjuk a lépésünk pontos kimenetelét. Ahhoz, hogy bátran lépjünk előre az életünkben, nem elsősorban a félelem leküzdésével érdemes foglalkozni, hanem azzal, amit valóban szeretnénk létrehozni magunknak.

Ha az önismeretünk fejlesztésén keresztül egyre jobban fel tudjuk mérni mi a jó nekünk, egyre könnyebben hozunk meg akár nehéz döntéseket Önmagunk mellett. Amikor képesek vagyunk kívülről megfigyelni a félelmet, akkor már elveszíti bénító erejét és akár pozitív hajtóerőként is képes működni. Tekintsünk az ilyen helyzetekre úgy, hogy elérkeztünk egy újabb lépcsőhöz, aminek az átlépése a személyes fejlődésünket segíti. Ilyenformán már nem is olyan fontos, hogy mi történik ezután, hiszen a tapasztalással mindenképpen gazdagabbá válunk.

Érdekes videó a Semmittevés Podcast kapcsolódó adásából:

Bátorság annak lenni, akik igazáéból vagyunk

Amikor merünk annak lenni, akik vagyunk és megéljük azt, ami éppen van, akkor vagyunk igazán bátrak. Ebből a jelenlétből már természetes módon tudunk továbblépni és megtenni olyan lépéseket, amiket a belső hang súg számunkra. A belső iránytűnk vezetésével mindig a megfelelő döntést fogjuk tudni meghozni. Nem megérteni akarjuk és a racionális elmével kikalkulálni a megoldást, hanem az intuíciónkból hagyjuk megérkezni a választ. Az így megszülető választás már annyira magától értetődő, hogy nem tudjuk nem megtenni a szükséges lépést.

Hogyan tudjuk felismerni azt, amikor elérkezünk egy ilyen fordulóponthoz?

Leginkább az életünkben jelen lévő súrlódásból érezhetjük, hogy jelenlegi működésünk már nem szolgál minket. Ilyenkor minden nehézzé és sűrűvé válik, érzékelhetjük magunkon az általános feszültséget. Ezen a ponton érdemes önvizsgálatot tartani és felismerni mi szolgálna minket a legjobban, mi vezetne afelé az élet felé, amire valóban vágyunk.

A meditáció remek eszköz lehet számunkra, hogy az elcsendesedés segítségével rálássunk saját vágyainkra. Segítségével eltávolodhatunk a félelmet okozó helyzettől és ráláthatunk annak valódi természetére. Ezután könnyen azon kaphatjuk magunkat, hogy szinte magától feloldódik a korábban feszültséget okozó helyzet és a bátor lépés anélkül megvalósul, hogy bátorságként tekintenénk rá.

bátorság ezen felül rendkívül inspiráló tud lenni másokra is. Amikor az életünk áramlásba kerül és bátran belecselekedjük magunkat a helyzetekbe, az kívülről is láthatóvá válik, illetve a környezetünkre is hatással lesz. Számos esetben ez jelentheti valakinek a szükséges motivációt, amivel átlendül egy félelmetesnek tűnő akadályon. Valódi öröm megtapasztalni, ha ilyen formán hozzá tudunk járulni egy közel álló személy útjához, fejlődéséhez.

Bővebben a témáról a Semmittevés Podcast adásában hallhatsz.Álommagyarázatok az álomszótárban.

Álmok, álmoskönyv, álomfejtés, álomszótár, álmok jelentése, mit jelentenek az álmok, álmok értelmezése, visszatérő álmok, álommagyarázatok.

  

Mások erre kerestek még:

álmok álomfejtés, álmok értelmezése, álmok jelentése, almok jelentese a tol z ig, álmok jelentése krúdy gyula, álmok könyve, almokjelentese, álmos könyv, álmoskonyv jelentések, álmoskönyv, álmoskönyv álmok jelentése, álmoskönyv álomfejtés, álmoskönyv betűrendben, álmoskönyv jelentése, álmoskönyv krúdy, álmoskönyv online, alom, álom az álomban, álom az álomban álomfejtés,, álom fejtő,, alom jelentese, álomfejtés abc, alomfejtes abc szerint, álomfejtés állatok, álomfejtés álmok jelentése, álomfejtés könyv, álomfejtés krúdy, álomfejtés online, álomfejtés szotar, álomfejtés szótár, álomfejtő abc, álomfejtő kisszótár, álomszótár, az álmok jelentése, freud álomfejtés, freud álomfejtés online, furcsa álmok jelentése, krudi gyula almoskonyv, krúdy álmoskönyv, krúdy álomfejtés, krudy gyula almoskonyv, krúdy gyula álmoskönyv, krúdy gyula álmoskönyv online, krúdy gyula álmoskönyv pdf, krúdy gyula álomfejtés, mi az álom, mit jelent az álmom, mit jelentenek az álmok, mit jelentenek az álmok lexikon a tól z ig, nagy álomszótár, online álmoskönyv, online álomkönyv, rossz álmok jelentése, visszatérő álmok jelentése.

About Álmok jelentése

Mint az álomfejtés, a spiritualitás és az ezotéria szakértője, elkötelezetten segítek másoknak felfedezni az álmok jelentését. Az álmok nemcsak hogy fontos eszközök a tudatalatti megértésében, de értékes betekintést is nyújtanak a mindennapi életünkbe. Az álomszótár és az álmoskönyv online változatai segítségével álmok jelentését a-tól z-ig kutathatjuk. Az én utam az álmok világába, a nagy álomszótár használatával több mint 20 évvel ezelőtt kezdődött, és azóta rengeteget tanultam az álmok jelentéséről, beleértve a rossz álmok jelentését is. Szenvedélyesen osztom meg tudásomat másokkal, és segítek nekik az álmok értelmezésében és magyarázatában, hogy kapcsolatba léphessenek spirituális énjükkel.

View all posts by Álmok jelentése →