Álomfejtés csirke, az sem mindegy, hogy milyen színű

Álomfejtés csirke, mit jelent?

Álomfejtés csirke: az sem mindegy, hogy milyen színű

Csirke, csibe, pipi – mi a közös bennük? Az, hogy mindegyik kifejezés a tyúk fiatal utódját nevezi meg.

Azt már tudjuk, hogy mit jelent tyúkkal álmodni, meg azt is, hogy mit jelent a párjával, a kakassal álmodni. Sőt, ezek alapján azt is megtudhatjuk, hogy ha a tyúkot utódaival, azaz csirkékkel látjuk, az szerencsét jelent. De konkrétan mi az álomban megjelenő csirke álomfejtése?

Álomfejtés csirke, mit jelent?
Álomfejtés csirke, mit jelent?

A csirke álomfejtése a barátsággal függ össze Krúdy Gyula szerint

…ugyanis, ha fellapozzuk, az Álmoskönyv a csirke szócikknél legelőször azt mondja: a csirke álomban egyet jelent a barátsággal.

No de ennél több információval is rendelkezhetünk arról, hogy mégis pontosan milyen formában jelent meg az a csirke álmunkban. És akkor már rögvest változik az csirke álomfejtése, attól függően, hogy hogyan látjuk eme apró kis szárnyast álmunkban.

Álomfejtés csirke, mit jelent?
Álomfejtés csirke, mit jelent?

Csirke álomfejtése, ha több információval rendelkezünk

Ha például az álomban tarka csirke jelentik meg, annak álomfejtése ugyancsak kellemes jelentést hordoz az álmodónak: szerencsét fog hozni nekünk. Ha pedig nem is egy, hanem sok-sok csirke jelenik meg az álomban, akkor az álomfejtés azt mondja, hogy: nagyobb szerencse.

Úgy tűnik tehát, hogy jelen esetben van összefüggés a mennyiség növekedése és a minőség javulása között…

Álomfejtés csirke: a különös álmokban

Az Álmoskönyv emleget még igen különös álmokat is, melyekben csirke szerepel, kevésbé furcsa álomfejtéssel.

Ha például álmunkban a csirke a fejünkből nő ki, és ott kapargál, akkor annak az álomnak az álomfejtése: öregség, gyengeség. De ez a bizonyos csirke álmunkban még az ágyunkban is felbukkanhat, sőt, közben még a csőrével is csipdeshet mindeközben. Ennek a csirkének az álomfejtése: özvegység.

Csirke álomfejtése, amikor már nem él

Valljuk be, a csirke számunkra nemcsak egy kedves kis állatként hordoz kellemes jelentést – hanem bizony finom élelmiszerforrásként is…

Milyen finom például a csirkemáj! Az álomfejtés a csirke máját hiábavaló futkározásként értelmezi, méghozzá egy lány után.

Sőt! Külön szócikket érdemel ki az Álmoskönyvben a rántott csirke is. A rántott csirke álomfejtése különösen kedvező jelentést mutat: jókedvet hoz az álmodójának. Ami nem is csoda, hiszen egy rántott csirke elfogyasztása a való életben is ezt váltja ki belőlünk.

Különböző csirke-álomfejtések napjainkban

Napjainkban az álomfejtés a csirkét, mint sok mást is, személyiségünkkel hozza kapcsolatba.

Az álomfejtés a fehér csirkét például kiemelten fontosnak tartja. A fehér csirke ugyanis a tisztaság szimbóluma. De a fehér csirke további álomfejtései lehetnek még a pihenés szükségessége, és várható kellemes meglepetés is.

Egyéb álomfejtések csirkére:

  • álomfejtés sárga csirke: szerencse, jólét;
  • álomfejtés fekete csirke: lelki védettség egy problémás időszakban;
  • álomfejtés csirkeevés: pénzügyi helyzetünk javulása.
Álomfejtés csirke, mit jelent?
Álomfejtés csirke, mit jelent?


További álommagyarázatok az álomszótárban.

Álmok, álmoskönyv, álomfejtés, álomszótár, álmok jelentése, mit jelentenek az álmok, álmok értelmezése, visszatérő álmok, álommagyarázatok.

Mások erre kerestek még:

álmok álomfejtés, álmok értelmezése, álmok jelentése, almok jelentese a tol z ig, álmok jelentése krúdy gyula, álmok könyve, almokjelentese, álmos könyv, álmoskonyv jelentések, álmoskönyv, álmoskönyv álmok jelentése, álmoskönyv álomfejtés, álmoskönyv betűrendben, álmoskönyv jelentése, álmoskönyv krúdy, álmoskönyv online, alom, álom az álomban, álom az álomban álomfejtés,, álom fejtő,, alom jelentese, álomfejtés abc, alomfejtes abc szerint, álomfejtés állatok, álomfejtés álmok jelentése, álomfejtés könyv, álomfejtés krúdy, álomfejtés online, álomfejtés szotar, álomfejtés szótár, álomfejtő abc, álomfejtő kisszótár, álomszótár, az álmok jelentése, freud álomfejtés, freud álomfejtés online, furcsa álmok jelentése, krudi gyula almoskonyv, krúdy álmoskönyv, krúdy álomfejtés, krudy gyula almoskonyv, krúdy gyula álmoskönyv, krúdy gyula álmoskönyv online, krúdy gyula álmoskönyv pdf, krúdy gyula álomfejtés, mi az álom, mit jelent az álmom, mit jelentenek az álmok, mit jelentenek az álmok lexikon a tól z ig, nagy álomszótár, online álmoskönyv, online álomkönyv, rossz álmok jelentése, visszatérő álmok jelentése.About Álmok jelentése

Mint az álomfejtés, a spiritualitás és az ezotéria szakértője, elkötelezetten segítek másoknak felfedezni az álmok jelentését. Az álmok nemcsak hogy fontos eszközök a tudatalatti megértésében, de értékes betekintést is nyújtanak a mindennapi életünkbe. Az álomszótár és az álmoskönyv online változatai segítségével álmok jelentését a-tól z-ig kutathatjuk. Az én utam az álmok világába, a nagy álomszótár használatával több mint 20 évvel ezelőtt kezdődött, és azóta rengeteget tanultam az álmok jelentéséről, beleértve a rossz álmok jelentését is. Szenvedélyesen osztom meg tudásomat másokkal, és segítek nekik az álmok értelmezésében és magyarázatában, hogy kapcsolatba léphessenek spirituális énjükkel.

View all posts by Álmok jelentése →