Álom zenéről vagy álom zenével

Álom zenéről vagy álom zenével

Álom zenéről vagy álom zenével

Megmutathatja a hangulatodat, ha zenével álmodsz

Az álom, álmodás az érzékeink közül elsősorban a látáshoz köthető: az álom a vizuális leképzése gondolatainknak, érzelmeinknek, lelkivilágunknak…

Az álom tehát sok mindent képes megmutatni az álmodó, annak személyisége kapcsán. De az álom még ennél többet is el tud árulni nekünk: akár a hangulatunkat is képes jelezni. Főleg, ha jól fejtjük meg az álom valódi jelentését.

És hogy hogyan jelenthet valamilyen konkrét hangulatot egy álom? A válasz meglepő lehet: ha zene, ez a teljesen más érzékszervet (hallást) igénylő érzet szerepel az álomban. Egy álom zenéről képes arra, hogy megtudjuk, mi jár a fejünkben akár tudattalanul (álomban), akár a valódi világban, tudatosan.Álom zenéről az Álmoskönyvben: kérdés, hogy milyen zenéről van szó

Krúdy Gyula Álmoskönyv című, rengeteg álmot és rengeteg álomjelentést tartalmazó jóskönyve természetesen említ több olyan álmot, mely álom zenét tartalmaz.

De egy álom zenéről több mindenfélét jelenthet. A zene jelentése egy álomban például többek között függhet attól, hogy tulajdonképpen milyen zenéről van szó az álomban.

Egy álom zenéről csak úgy általánosságban, melyről nem tudunk semmi ennél konkrétabbat, az Álmoskönyv szerint azt jelenti: betegnek nem jó. De nézzük meg, hogy milyen módokon jelenhet még meg a zene álomban, legalábbis az Álmoskönyv alapján.

Álom zenéről vagy álom zenével
Álom zenéről vagy álom zenévelÁlom zenéről – de milyen módokon álmodhatunk zenéről?

Álom zenéről: de milyen zenék fordulhatnak elő egy álomban? Krúdy szerint ezek:

 • egyrészt többféle álom zenéről a zene hangzásának idejétől függően:
  • álom esti zenéről: jelentése rossz hír (este zenélni pedig betegséget jelent),
  • álom éji zenéről: jelentése szívfájás;
 • másrészt a zene stílusától rendeltetésétől függően, így például:
  • álom zenéről temetéskor, azaz gyászzenéről: jelentése út;
 • harmadrészt pedig attól, milyen hangszeren szólal meg a zene:
  • álom zenéről, mely kürtön szólal meg: jelentése szerelem a házban.Álom zenéről, ami felfedi érzelmeinket

A mai álomfejtők azt mondják: egy álom zenéről az álmodó érzelmeibe ad bepillantást annak, aki jól értelmezi a jelentésüket. Ezért érdemes mindenkinek minél több aspektusát megjegyeznie az álom zenéjének. Minden konkrét információ az álomban szereplő zenéről jobban elősegíti az adott érzelem megértését, és ezáltal feldolgozását. Így akár valamely érzelmi zavarunkon is könnyebben át tudunk lendülni, és megoldani különböző problémáinkat.

Álom zenéről vagy álom zenével
Álom zenéről vagy álom zenévelÁlom zenéről, ami megmutatja aktuális hangulatunkat

Egy álom zenéről tulajdonképpen a lelki békénket mutathatja – attól függően, hogy milyen jellegű zene szerepel az álomban.

Ha az álombeli zene szép a fülünknek: az családunkkal, környezetünkkel való harmonikus kapcsolatunkat jelenti. Ha azonban rossz a zene, az nyugtalanságot, feszültséget jelezhet. Végül pedig az olyan álom zenéről, ami előbb hamis, majd kellemes lesz: megnyugvást jelenthet egy probléma megoldásával.

További álommagyarázatok az álomszótárban.

Álmok, álmoskönyv, álomfejtés, álomszótár, álmok jelentése, mit jelentenek az álmok, álmok értelmezése, visszatérő álmok, álommagyarázatok. Mások erre kerestek még:

álmok álomfejtés, álmok értelmezése, álmok jelentése, almok jelentese a tol z ig, álmok jelentése krúdy gyula, álmok könyve, almokjelentese, álmos könyv, álmoskonyv jelentések, álmoskönyv, álmoskönyv álmok jelentése, álmoskönyv álomfejtés, álmoskönyv betűrendben, álmoskönyv jelentése, álmoskönyv krúdy, álmoskönyv online, alom, álom az álomban, álom az álomban álomfejtés,, álom fejtő,, alom jelentese, álomfejtés abc, alomfejtes abc szerint, álomfejtés állatok, álomfejtés álmok jelentése, álomfejtés könyv, álomfejtés krúdy, álomfejtés online, álomfejtés szotar, álomfejtés szótár, álomfejtő abc, álomfejtő kisszótár, álomszótár, az álmok jelentése, freud álomfejtés, freud álomfejtés online, furcsa álmok jelentése, krudi gyula almoskonyv, krúdy álmoskönyv, krúdy álomfejtés, krudy gyula almoskonyv, krúdy gyula álmoskönyv, krúdy gyula álmoskönyv online, krúdy gyula álmoskönyv pdf, krúdy gyula álomfejtés, mi az álom, mit jelent az álmom, mit jelentenek az álmok, mit jelentenek az álmok lexikon a tól z ig, nagy álomszótár, online álmoskönyv, online álomkönyv, rossz álmok jelentése, visszatérő álmok jelentése.About Álmok jelentése

Mint az álomfejtés, a spiritualitás és az ezotéria szakértője, elkötelezetten segítek másoknak felfedezni az álmok jelentését. Az álmok nemcsak hogy fontos eszközök a tudatalatti megértésében, de értékes betekintést is nyújtanak a mindennapi életünkbe. Az álomszótár és az álmoskönyv online változatai segítségével álmok jelentését a-tól z-ig kutathatjuk. Az én utam az álmok világába, a nagy álomszótár használatával több mint 20 évvel ezelőtt kezdődött, és azóta rengeteget tanultam az álmok jelentéséről, beleértve a rossz álmok jelentését is. Szenvedélyesen osztom meg tudásomat másokkal, és segítek nekik az álmok értelmezésében és magyarázatában, hogy kapcsolatba léphessenek spirituális énjükkel.

View all posts by Álmok jelentése →