Álmomban pénzt találtam, mit jelent?

Álmomban pénzt találtam – vajon ez jót jelenthet nekem?

„Talált pénz.” – mondjuk, ha valamikor nagyon egyszerű úton-módon jutunk hozzá pénzhez. A talált pénzt tulajdonképpen felfoghatjuk úgy, mint annak az égi jelét, hogy mi egy nagyon szerencsés csillagzat alatt születtünk.

Ezek után vajon mit jelenthet az olyan álmunk, melyben a pénz nemcsak úgy simán szerepel, hanem egészen pontosan pénzt találtunk?

Álmomban pénzt találtam – Krúdy is a szerencsével hozza összefüggésbe a jelentését

Arra a kérdésre, hogy mit jelenthet az, ha álmomban pénzt találtam, mindenekelőtt az Álmoskönyv adhatja meg a választ.

Persze az Álmoskönyv külön szócikket szentel a „pénz” szónak, és számos izgalmas álombeli jelentéséről olvashatunk benne. Pénzzel álmodni ezek szerint tehát meglehetősen gyakran szoktak, és a pénz álomban jelenthet jót-rosszat egyaránt.

Na de minket kifejezetten az érdekel, amikor álmunkban pénzt találunk. Krúdy alapvetően az olyan álmokat, amiben pénzt találnak, pozitív jelként értelmezi. Ha álmunkban pénzt találunk, mindenekelőtt egy nagy károsodás elől való megmenekedést jelenthet annak, aki ilyet álmodik.

Lehet azután úgy álmodni a pénz megtalálásáról – hogy nem találjuk. Vagyis álmunkban pénzt keresünk, amit nem találunk meg. Az ilyen jellegű álom kifejezetten szerencsés jelentést hordoz. És ami még jobb: a szerelem terén várhatja az álmodó ezt a szerencsét.

Álmomban pénzt találtam – milyen formában lehet még álomban pénzt találni?

Bármilyen meglepően hangzik is, de álomban lehet úgy is pénzt találni, hogy nem kifejezetten csak a pénzérmék megtalálásáról van szó.

Az Álmoskönyv szerint például lehet úgy is pénzt találni, hogy azt a tartót találjuk meg, amiben a pénzt tartani szokás. Vagyis egy pénztárcát, vagy régiesebb kifejezéssel élve: pénzes erszényt.

Pénzes erszényt legalább kétféleképpen lehet álomban találni:

  • álomban pénzzel teli pénzes erszényt találni, illetve
  • álomban üres, azaz pénz nélküli erszényt találni.

Ha az álomban talált pénzes erszényben van pénz, akkor az nem jelent mást, mint új ismeretség érkezését az álmodó életében. Ha pedig a megtalált pénzes erszény álmunkban legnagyobb bánatunkra üres, akkor sajnos adósság vár ránk.

Lehet továbbá még álomban pénzt találni aranyérme formájában is. Álomban aranypénzt találni egyrészt szerencsés örökséget hozhat, de akár bármilyen másféle szerencsét is hozhat az álmodónak.

Álmomban a pénzt találtam – napjaink magyarázatai

Manapság az álomfejtők úgy tartják, hogy ha valaki álmában pénzt talál, az elsősorban azt jelenti, hogy az illető szerencsés ember. Másrészt viszont értelmezhető úgy is, hogy a vágyainkat testesíti meg. Egyfelől természetesen nem mást, mint hogy konkrétan szeretnénk gazdagok lenni a való életben. De másfelől viszont az álomban talált pénz utalhat bármire, amit szeretnénk megszerezni az életünk során, vagyis a hiányát valaminek. Bizonyos esetekben pedig az álmodó felszínes személyiségére is rámutathat.

További álommagyarázatok az álomszótárban.

Álmok álomfejtés, álmok értelmezése, álmok jelentése, álomfejtés, álomszótár, az álmok jelentése, visszatérő álmok.Mások erre kerestek még:

álmok álomfejtés, álmok értelmezése, álmok jelentése, almok jelentese a tol z ig, álmok jelentése krúdy gyula, álmok könyve, almokjelentese, álmos könyv, álmoskonyv jelentések, álmoskönyv, álmoskönyv álmok jelentése, álmoskönyv álomfejtés, álmoskönyv betűrendben, álmoskönyv jelentése, álmoskönyv krúdy, álmoskönyv online, alom, álom az álomban, álom az álomban álomfejtés,, álom fejtő,, alom jelentese, álomfejtés abc, alomfejtes abc szerint, álomfejtés állatok, álomfejtés álmok jelentése, álomfejtés könyv, álomfejtés krúdy, álomfejtés online, álomfejtés szotar, álomfejtés szótár, álomfejtő abc, álomfejtő kisszótár, álomszótár, az álmok jelentése, freud álomfejtés, freud álomfejtés online, furcsa álmok jelentése, krudi gyula almoskonyv, krúdy álmoskönyv, krúdy álomfejtés, krudy gyula almoskonyv, krúdy gyula álmoskönyv, krúdy gyula álmoskönyv online, krúdy gyula álmoskönyv pdf, krúdy gyula álomfejtés, mi az álom, mit jelent az álmom, mit jelentenek az álmok, mit jelentenek az álmok lexikon a tól z ig, nagy álomszótár, online álmoskönyv, online álomkönyv, rossz álmok jelentése, visszatérő álmok jelentése.