Pénzzel álmodni mit jelent? Álomfejtés az álomszótárban

Pénzzel álmodni

Pénzzel álmodni, mit jelent ha pénzzel álmodunk?

Az álombéli pénz szimbolizálja az életünkben fontosnak tartott értékeket. Ezért ha arról álmodsz, hogy sok pénzt kaptál váratlanul, azt jelenti, hogy eljutottál az életed egy olyan szakaszába, amikor tisztábban kezdesz látni, rájössz, melyek az igazán fontos dolgok számodra. Ha pénzről álmodunk, az a hatalmi helyzetünket is jelentheti.

Általában hiányérzet, de nem anyagi természetű. Gyakran előfordul olyan emberek álmában akik, pénzzel próbálnak, helyettesíteni, pénzzel nem szerezhető élményeket. Lusta vagy azon törni a fejed mi az igazi bajod, minden rossz hangulatodat anyagi gondokkal magyarázod. Gazdag emberek álmában a pénz anyagi zűrzavar, támpontkeresés.Pénzzel álmodni általános álomfejtés

Az álomfejtés egy olyan terület, amelyben sok különböző vélemény és hagyomány létezik. Általánosságban elmondható, hogy álmodni pénzzel számos különböző jelentést hordozhat, és az ébredés utáni érzéseid és a konkrét körülmények is befolyásolhatják az álom értelmezését. Itt van néhány általános értelmezési lehetőség:

 1. Gazdagság és siker: Az álom, amelyben sok pénzt vagy gazdagságot látsz, gyakran pozitív jelentéssel bírhat. Ez lehet jele a jövőbeni anyagi sikernek, vagy arra utalhat, hogy elérted a céljaidat.
 2. Pénzhiány vagy anyagi gondok: Ha az álomban pénzügyi nehézségeket vagy pénzhiányt tapasztalsz, ez lehet arra utaló jel, hogy az ébrenlétedben aggódsz a pénzügyi helyzeted miatt, és talán meg kell fontolnod, hogyan kezeled a pénzt.
 3. Értékrend és prioritások: Az álmodban megjelenő pénz lehetőséget adhat arra, hogy átgondold az értékrendedet és prioritásaidat. Talán rádöbbensz, hogy nem az anyagi dolgok a legfontosabbak az életedben.
 4. Biztonság érzete: Pénz az álomban gyakran kapcsolódik a biztonság érzetéhez. Ha nyugodtan vagy a pénzügyi helyzeted miatt az álmodban, ez pozitív jel lehet arra vonatkozóan, hogy jól érzed magad az ébredés után is.

Fontos megjegyezni, hogy az álomfejtés szubjektív és személyes dolog, és a saját érzéseid és élethelyzeted kulcsszerepet játszanak az álom értelmezésében. Ha egy álom különösen sok aggodalmat vagy érzelmi reakciót vált ki belőled, érdemes lehet egy álomfejtővel vagy pszichológussal konzultálni, hogy mélyebben megértsd az álmaid mögött rejlő üzeneteket.Pénzt kapni álomban

Pénzt kapni álomban szintén különböző értelmezési lehetőségeket hordozhat. Az álom jelentése függhet az álmok kontextusától és a saját érzelmi állapotodtól az álom során. Itt van néhány általános értelmezési lehetőség:

 1. Váratlan előny vagy szerencse: Ha álmodban pénzt kapsz, ez lehet pozitív jel, hogy váratlan előny vagy szerencse vár rád az életedben. Ez lehet pénzügyi előrelépés vagy más pozitív változás.
 2. Szükségletek kielégítése: Az álomban kapott pénz arra is utalhat, hogy a való életben szükségeid vagy vágyaid valamilyen módon kielégülnek. Ez lehet anyagi szempontból vagy érzelmi szükségleteid terén.
 3. Önbizalom és önbecsülés: Pénzt kapni álomban lehet az önbizalom és az önbecsülés növekedésének jele. Lehet, hogy úgy érzed, érdemes vagy az elismerésre vagy jutalomra.
 4. Anyagi gondok elkerülése: Az álomban kapott pénz lehet az anyagi gondok vagy nehézségek elkerülésének jele. Lehet, hogy az ébredés után érzett biztonságérzetet hozza, hogy képes vagy megbirkózni az esetleges pénzügyi kihívásokkal.

Álmodban valaki pénzt ad neked

Álmodban valaki pénzt ad neked szintén érdekes álom, aminek különböző értelmezése lehet a körülményektől és az érzelmeidtől függően. Íme néhány általános értelmezési lehetőség:

 1. Támogatás és segítség: Az, hogy valaki pénzt ad neked az álmodban, lehet az életben vagy az adott helyzetben való támogatás jele. Lehet, hogy valóságos vagy átvitt értelemben számíthatsz valakire, aki segít neked anyagi vagy érzelmi szükségleteid kielégítésében.
 2. Elfogadás és elismerés: Az álomban kapott pénz lehet az elfogadás és elismerés szimbóluma. Lehet, hogy valaki kifejezi tiszteletét vagy elismerését irántad azáltal, hogy pénzt ad neked az álmodban.
 3. Közösség és kapcsolatok: Az ilyen álmok arra is utalhatnak, hogy fontos kapcsolatokban vagy közösségekben vagy részes, és az emberek hajlandók támogatni téged.
 4. Önállóság és függetlenség: Más értelmezés lehet az, hogy valaki pénzt ad neked, hogy segítsen az önállóságod elérésében vagy a függetlenséged megerősítésében.
 5. Szükséglet kielégítése: Az álomban kapott pénz lehet a szükségleteid kielégítésének jele. Lehet, hogy az életedben valamilyen területen érzel hiányt, és az álom ezt próbálja kifejezni.Papírpénzzel álmodni

Az álmodban való papírpénzzel való találkozás is különféle értelmezéseket hordozhat. Az álom jelentése részben függhet az álom kontextusától és az ébredés utáni érzéseidtől. Íme néhány általános értelmezési lehetőség:

 1. Anyagi javak és értékek: Papírpénz az álomban gyakran a materializmus, a vagyon és az anyagi javak szimbóluma lehet. Az ilyen álom arra utalhat, hogy az anyagi vonatkozások vagy a pénzügyi helyzeted foglalkoztatnak.
 2. Biztonság és stabilitás: Az álomban lévő papírpénz lehet a biztonság és stabilitás szimbóluma. Lehet, hogy az ébredés után érzett biztonságérzetet hozza, vagy arra utalhat, hogy valamilyen módon érzed, hogy anyagilag biztosítva vagy stabil helyzetben vagy.
 3. Váltás vagy tranzakciók: Papírpénz az álomban lehet a váltás vagy tranzakciók szimbóluma. Ez arra utalhat, hogy az életedben fontos döntéseket hozol vagy változásokat élsz meg anyagi területen.
 4. Hatalom és befolyás: Néha az álomban lévő pénzjegyek a hatalom és a befolyás szimbólumai lehetnek. Lehet, hogy érzed, hogy az életedben pénzügyi téren vagy más területen nő a befolyásod.
 5. Kreativitás és értékteremtés: Papírpénz az álomban néha kreativitás és értékteremtés szimbóluma lehet. Lehet, hogy új ötletek vagy projektek merülnek fel, amelyek pénzügyi hasznot hozhatnak.

Apró pénzzel álmodni

Apró pénzzel álmodni is különböző értelmezési lehetőségeket hordozhat. Az álom jelentése részben függ az álom kontextusától és az ébredés utáni érzéseidtől. Íme néhány általános értelmezési lehetőség:

 1. Szükségletek kielégítése: Az aprópénz az álomban lehet a mindennapi szükségletek vagy költségek szimbóluma. Lehet, hogy az életedben valamilyen területen érzel szükségleteket, és az álom arra utal, hogy foglalkoznod kell velük.
 2. Megtakarítás vagy takarékosság: Az aprópénz az álomban lehet az éberséget és az óvatosságot jelképezi. Lehet, hogy az ébredés után érzett érzés, hogy érdemes takarékoskodni vagy jobban odafigyelni a pénzügyeidre.
 3. Kisebb erőfeszítések jutalma: Néha az aprópénz az álomban azt jelképezi, hogy a kisebb erőfeszítések is meghozzák a jutalmukat. Lehet, hogy az életedben egy kisebb feladat vagy tevékenység is meghozza a várva várt eredményt.
 4. Alapvető értékek és egyszerűség: Az aprópénz az álomban arra is utalhat, hogy értékeled az egyszerűséget és az alapvető dolgokat az életedben, és nem vagy túlzottan materialista.
 5. Pénzügyi tudatosság: Az aprópénz az álomban arra is utalhat, hogy tudatosabban kezeled a pénzt, vagy több figyelmet szentelsz a pénzügyeidnek.Pénzérmével álmodni

Pénzérmével álmodni is különböző értelmezési lehetőségeket hordozhat, és az álom jelentése változhat az álom körülményeitől és az ébredés utáni érzéseidtől függően. Íme néhány általános értelmezési lehetőség:

 1. Váltás és apróbb dolgok: Pénzérme az álomban gyakran a változás és az apróbb dolgok szimbóluma lehet. Lehet, hogy az életedben kisebb változásokra, cselekedetekre vagy részletekre kell figyelned.
 2. Értékelés és jutalom: Az álomban lévő pénzérme lehet az értékelés és a jutalom szimbóluma. Lehet, hogy az ébredés után érzed, hogy a kemény munkád vagy erőfeszítéseid megtérülnek.
 3. Pénzügyi tudatosság: Az álomban lévő pénzérme arra is utalhat, hogy nagyobb figyelmet kell fordítanod a pénzügyeidre és a takarékosságra.
 4. Kölcsön vagy segítség: Néha az álomban lévő pénzérme azt is jelentheti, hogy valaki a környezetedben vagy az életedben kész segíteni vagy kölcsönadni pénzt.
 5. Szimbolikus jelentés: Az érmék az álomban lehetnek szimbolikus jelentéssel is. Például kétoldalú döntések vagy lehetőségek szimbólumaként is értelmezhetők.

Hamis pénzzel álmodni

Hamis pénzzel álmodni érdekes álom, aminek számos értelmezési lehetősége lehet. Az álom jelentése részben függhet az álom kontextusától és az ébredés utáni érzéseidtől. Íme néhány általános értelmezési lehetőség:

 1. Bizonytalanság és csalás: Az álomban való hamis pénz lehet arra utalás, hogy ébredés után érzel valamilyen bizonytalanságot vagy gyanakvást az életedben. Lehet, hogy aggódsz valami hamis vagy átverés miatt.
 2. Önbizalomhiány: Az ilyen álom lehet az önbizalomhiány vagy az önértékelés problémáinak jele. Lehet, hogy úgy érzed, nem vagy elég értékes vagy kompetens.
 3. Átverés vagy csalás veszélye: Az álomban lévő hamis pénz arra is figyelmeztethet, hogy az életedben valamilyen átverés vagy csalás veszélye lehet. Lehet, hogy érdemes óvatosnak lenni és jobban megvizsgálni a körülötted lévő helyzeteket vagy embereket.
 4. Képesség az átverés felismerésére: Más értelmezés lehet az, hogy az álmodban lévő hamis pénz arra utal, hogy fejlődsz a képességeidben és a helyzetek felismerésében. Lehet, hogy jobban érzed, ha valami nincs rendben vagy nem stimmel.
 5. Belső konfliktusok: Az álomban való hamis pénz néha belső konfliktusokat vagy dilemmákat is tükrözhet. Lehet, hogy az ébredés után érzett zavar vagy aggodalom azt jelzi, hogy meg kell oldanod egy belső problémát.Sok pénzzel álmodni

Sok pénzzel álmodni általában pozitív értelmezést hordoz, de az álom pontos jelentése attól is függhet, hogy hogyan éled meg és az ébredés utáni érzéseidtől. Íme néhány általános értelmezési lehetőség:

 1. Gazdagság és siker: Az álomban sok pénz látni általában azt szimbolizálja, hogy sikerrel vagy gazdagsággal jósolnak az életedben. Ez lehet anyagi vagy személyes sikert jelentő üzenet.
 2. Bőség és jólét: Sok pénz az álomban gyakran az élet bőségét és jólétét szimbolizálja. Lehet, hogy érzed, hogy elérted a céljaidat és elégedett vagy az életeddel.
 3. Önbizalom és önbecsülés: Az ilyen álom lehet az önbizalom és az önbecsülés növekedésének jele. Lehet, hogy az ébredés után úgy érzed, értékes vagy és elismerésre méltó.
 4. Lehetőségek és potenciál: Sok pénz az álomban lehet az előtted álló lehetőségek és potenciál szimbóluma. Lehet, hogy újabb lehetőségek várnak rád az életedben.
 5. Pénzügyi biztonság: Az ilyen álom általában azt is kifejezheti, hogy ébredés után érzed a pénzügyi biztonság érzetét, és nem kell aggódnod anyagi gondok miatt.

Talált pénzzel álmodni

Talált pénzzel álmodni érdekes álom, aminek számos értelmezési lehetősége lehet. Az álom jelentése részben függhet az álom kontextusától és az ébredés utáni érzéseidtől. Íme néhány általános értelmezési lehetőség:

 1. Váratlan előny vagy szerencse: Az álomban talált pénz általában váratlan előnyre vagy szerencsére utalhat az életedben. Ez lehet pénzügyi előrelépés vagy más pozitív változás.
 2. Vagyont szerzés vagy megtakarítás: Talált pénz az álomban lehet az anyagi javak megszerzésének vagy megtakarításának jele. Lehet, hogy az ébredés után érzed, hogy gazdagodtál vagy anyagi szempontból erősödtél.
 3. Elveszett lehetőség: Az ilyen álom arra is utalhat, hogy az életedben elvesztettél valamilyen lehetőséget vagy értéket, és most találtad meg újra. Ez lehet személyes, szakmai vagy anyagi értelemben.
 4. Értékek és prioritások: Az álomban talált pénz lehetőséget adhat arra, hogy újra átgondold az értékrendedet és prioritásaidat az életedben.
 5. Szerencse és intuíció: Néha az álomban talált pénz azt jelképezheti, hogy jobban figyelsz az intuíciódra és a szerencsére az életedben.Pénzt loptak tőled álmomban

Pénzt loptak tőled álmomban olyan álom, amely számos különböző értelmezési lehetőséget hordozhat. Az álom jelentése részben függ az álom kontextusától és az ébredés utáni érzéseidtől. Íme néhány általános értelmezési lehetőség:

 1. Bizonytalanság és veszteség: Az ilyen álom gyakran az anyagi vagy érzelmi bizonytalanságot tükrözheti az életedben. Lehet, hogy az ébredés után érzed, hogy valami értékeset vagy fontosat veszítettél el.
 2. Megbízhatóság és bizalomvesztés: Az álomban történő pénzlopás azt is jelképezheti, hogy valaki megsértett a bizalmadat az életedben, vagy úgy érzed, hogy valaki nem tartja meg a rád vonatkozó megállapodásokat.
 3. Kontrollvesztés: Az ilyen álom azt is kifejezheti, hogy ébredés után úgy érzed, elveszítetted az irányítást az életed felett, vagy valamilyen helyzet nem fejleszti az elvárásaidat.
 4. Figyelmeztetés: Néha az álom azt jelentheti, hogy figyelmeztetést kapsz valamilyen veszélyről vagy potenciális problémáról az életedben.
 5. Stressz és aggodalom: Az álomban történő pénzlopás lehet az ébredés után érzett stressz vagy aggodalom kivetülése az álom formájában.

Bankjegyek átvételéről álmodsz

Bankjegyek átvételéről álmodni érdekes álom, aminek különböző értelmezési lehetőségei lehetnek. Az álom jelentése részben függ az álom körülményeitől és az ébredés utáni érzéseidtől. Íme néhány általános értelmezési lehetőség:

 1. Szerencse és lehetőségek: Az álomban történő bankjegyek átvétele pozitív üzenet lehet arról, hogy szerencsés és előnyös lehetőségek várnak rád az életedben. Ez lehet pénzügyi vagy személyes sikert jelentő lehetőség.
 2. Jutalom vagy elismerés: Az álomban történő bankjegyek átvétele azt is jelentheti, hogy elismerést vagy jutalmat kapsz valamilyen erőfeszítésedért vagy teljesítményedért az életedben.
 3. Anyagi javak és bőség: Az ilyen álom gyakran a anyagi javak növekedését vagy a bőség érzetét tükrözheti. Lehet, hogy ébredés után úgy érzed, hogy elérted a gazdagságot vagy a pénzügyi stabilitást.
 4. Váltás és változás: Az álom arra is utalhat, hogy életedben változás vagy új kezdet áll előtted, és az álom a változás vagy az új fejezet kezdetét jelzi.
 5. Kapcsolatok és támogatás: Bankjegyek átvétele egy álomban lehet arra utalás is, hogy számíthatsz valakire a körülötted lévő emberek közül, akik segítenek vagy támogatnak téged anyagilag vagy más módon.Arról a személyről álmodni, aki a pénzt adta neked

Arról a személyről álmodni, aki a pénzt adta neked, érdekes és személyes álom, aminek az értelmezése függ az álom kontextusától és az érzelmeidtől az álom során. Íme néhány általános értelmezési lehetőség:

 1. Személyes kapcsolat: Az álomban szereplő személy, aki a pénzt adja neked, lehet valaki, akivel szoros személyes kapcsolatban vagy érzelmi kötelékben vagy. Az álom ebben az esetben az érzelmi vagy anyagi támogatást, az összetartozást vagy az érzelmi kötődést tükrözheti.
 2. Elismerés és jutalom: Ha az álomban szereplő személy adja neked a pénzt, ez lehet az elismerés és a jutalom jele. Lehet, hogy az ébredés után érzed, hogy a személy elismeri vagy jutalmazza a teljesítményedet vagy erőfeszítéseidet.
 3. Szükséglet kielégítése: Az álomban a pénzt adó személy lehet az életedben valaki, aki segít neked az anyagi vagy érzelmi szükségleteid kielégítésében.
 4. Tanács és irányítás: Néha az álom azt is jelentheti, hogy a személy a pénzzel kapcsolatosan tanácsot ad vagy irányítást nyújt az életedben.
 5. Kreativitás és potenciál: Az álomban a pénzt adó személy lehet az, aki inspirál vagy támogat a kreatív vagy szakmai potenciálod kibontakoztatásában.

Pénzt kapni gyanús idegenektől

Pénzt kapni gyanús idegenektől álmodban érdekes és sokszor aggodalomra okot adó álom lehet. Az ilyen álmok értelmezése változhat az álom kontextusától és az ébredés utáni érzéseidtől függően. Íme néhány általános értelmezési lehetőség:

 1. Biztonság és bizalmatlanság: Az ilyen álom arra utalhat, hogy az életedben ébredt benned egyfajta bizalmatlanság vagy veszélyérzés. Lehet, hogy valamilyen személy vagy helyzet miatt aggódsz.
 2. Óvatosság és vigyázatosság: Az ilyen álom azt sugallhatja, hogy óvatosnak és vigyázatosnak kell lenned az életedben, és nem szabad könnyelműen elfogadni ajánlatokat vagy ajándékokat ismeretlenektől.
 3. Ismeretlen lehetőségek: Az álomban kapott pénz az ismeretlen idegenektől lehet olyan lehetőségek vagy változások szimbóluma, amelyekkel még nem vagy tisztában. Az álom arra hívhat fel, hogy nézd meg közelebbről ezeket a lehetőségeket, mielőtt döntést hozol.
 4. Belső konfliktusok: Az ilyen álom néha belső konfliktusokat vagy dilemmákat is tükrözhet. Lehet, hogy az ébredés után érzed, hogy nem tudod, miként kezeld a helyzetet.
 5. Intuíció és figyelmeztetés: Az álomban kapott pénz néha intuíció vagy figyelmeztetés lehet valamilyen potenciális veszélyre vagy problémára az életedben.Mi történik, ha visszautasítod a pénzt álmodban

Ha álmodban pénzt kapsz, és visszautasítod azt, az is érdekes jelenség az álmok világában. Az értelmezése részben az álom kontextusától és az ébredés utáni érzéseidtől függ. Íme néhány általános értelmezési lehetőség:

 1. Szükségesség és önkontroll: A pénz visszautasítása az álomban arra utalhat, hogy az ébredés után érzed, nem vagy kényelmes azzal, hogy elfogadd azt a segítséget vagy lehetőséget, amit valaki vagy valami kínál neked. Ez lehet a szükségletek önfelülvizsgálatának vagy a helyzet kontrollálásának jele.
 2. Önállóság és függetlenség: A pénz visszautasítása az álomban az önállóság és a függetlenség érzését tükrözheti. Lehet, hogy azt sugallja, hogy inkább saját erejedre támaszkodsz, és nem akarsz másoktól vagy a külső körülményektől függeni.
 3. Személyes értékek és elvek: Az ilyen álom lehet az értékeid és elveid kifejeződése is. Lehet, hogy az ébredés után érzed, hogy visszautasítod az olyan dolgokat, amelyek nem egyeznek meg az értékrendeddel vagy az etikai elveiddel.
 4. Kétségek és bizonytalanság: Az álomban való pénz visszautasítása is kétségeket vagy bizonytalanságot tükrözhet az életedben. Lehet, hogy az ébredés után érzed, hogy nem vagy biztos a helyzetedben vagy a lehetőség valódiságában.

Jó dolog a pénzről álmodni?

Álmodni a pénzről lehet pozitív élmény, de az álom értelmezése részben függ az álom körülményeitől és az ébredés utáni érzéseidtől. Általában az alábbiak miatt tekinthető jó dolognak pénzről álmodni:

 1. Függetlenség és biztonság: Az álomban pénz gyakran a függetlenség és anyagi biztonság szimbóluma. Ha az álom pozitív érzéseket kelt benned, az azt sugallhatja, hogy elégedett vagy a jelenlegi anyagi helyzeteddel és úgy érzed, biztonságban vagy.
 2. Lehetőségek és siker: Pénzről álmodni lehet azt is jelenteni, hogy előtted állnak új lehetőségek vagy siker közeleg az életedben. Az ilyen álmok pozitív hozzáállást és reményt sugallhatnak.
 3. Jutalom és elismerés: Az álomban kapott pénz gyakran elismerés vagy jutalom szimbóluma lehet a kemény munkádért vagy erőfeszítéseidért. Az ilyen álmok jó érzéseket és büszkeséget hozhatnak.
 4. Gazdagság és bőség: Pénzről álmodni az élet gazdagságát és bőségét is kifejezheti. Ha az álom pozitív érzéseket hoz, az azt sugallhatja, hogy értékeled az életedet és elégedett vagy azzal, amivel rendelkezel.

Azonban fontos megjegyezni, hogy minden álom személyes és egyedi értelmezést igényel, és az álom értelmezése nagyban függ az egyén saját érzelmeitől és életeseményeitől. Az álmok gyakran tükrözik a mindennapi életedben zajló eseményeket és érzéseket. Ha az álmaid gyakran foglalkoztatnak, vagy úgy érzed, hogy egy konkrét álom mélyebb jelentéssel bír, érdemes lehet egy álomfejtővel vagy pszichológussal konzultálni a további értelmezéshez.

Pénzzel álmodni
Pénzzel álmodni, mit jelent ha pénzzel álmodunk?Krúdy Álmoskönyve szerint: Pénzzel álmodni általában nem jó jegy.

Kernerben: pénzt találni: jegyez menekedést egy nagy károsodás elől; pénzt lopni: civakodás a családban; pénzt verni: hiábavaló munka; pénzt hamisítani nagyon jó és elsőrangú jegy.

Pénzzel álmodni további jelentések:

 • Pénzed, ha van: kicsapongás.
 • Pénz a kézben: új öröm elveszettnek hitt egészségedben.
 • Sok pénz: kár a ház körül.
 • Pénzt valakitől kapni: minden oldalról ellenséggel vagyunk körülvéve.
 • Pénzt keresni és nem találni: szerencse a szerelmedben.
 • Pénzt elveszíteni: vállalkozás, amely jóra fordul.
 • Pénzt asszonyodnak adni: igaz szerelem; más nőnek: gond. (Gvadányi)
 • Pénzt fényesíteni: jegyez hideg időjárást. Pénzt oszlopokba rakni: ahány oszlop, annyi bánat. Pénzen vett gyerek: jó vásár.
 • Pénzt zsákban hordani: tömlöc.
 • Pénzt ásni: váratlan találkozás. Régi pénz: jegyzi atyádat vagy anyádat. (Szűrszabó)
 • Pénzt elásni: zavaros idő. Pénzt folyóba dobni: hasznos munka, jövedelem. Pénzt szegénynek adni: károsodás. (1833.)
 • Pénzt a földbe vetni: gazdának nagyon jó, másnak betegség. (Régi naptár)
 • Pénzen tyúk módjára ülni: felbomló barátság.
 • Pénzt szélben szellőztetni: nyugodalmas élet.
 • Pénzen asszonyt vagy leányt venni: szegény öregség.
 • Pénzt nyerni: nagy gond.
 • Pénzt a földre szórni: rosszullét.
 • Pénz, amely bűvész keze érintésére testünkből kijönne: mutat megnyugvást egy fájdalmas szerelemben.
 • Pénzt okádni: halál.
 • Pénzt az árnyékszékben hagyni: elveszített szerelem.
 • Pénz és sár összekeveredve: boldog szerelem.
 • Pénzes ember: leánynak szomorúság.
 • Pénz, amely fülünkben nőne: jegyez szomorú hírt szerelmünkről.
 • Orrunkon növő pénz: gazdag asszony.
 • Hasunk, ha pénzzel volna telve: jegyzi egy nő pazarlását
 • .Sok pénz, amelyet nem tudnánk megolvasni, kereskedőnek: sok adósságot, másnak: apró bajokat.
 • Elveszített pénz egy idegen város kapujában: szerencsés pört vagy ott jó ismeretséget mutat.
 • Pénzt mérlegen vagy literben mérni: nagy betegség.
 • Szagos pénz: egy asszony szerelme. Rongyos pénz: gazdag öregség.
 • Pénzverő: szomorúság. (Lipcsei)
 • Pénzes láda, ha teli: rossz esztendő, nyavalya; ha üres: családi szaporodás.
 • Bezárt pénzes láda: jó remény.
 • Országúton talált pénzesláda: hiábavaló utazás.
 • Pénzes erszényt találni: jegyez új ismeretséget.
 • Üres pénzes erszényt találni: adósság. Elveszített erszény: gazdag házasság.
 • Pénzt találni: egy nagy károsodás előli menekülés, mások szerint sikerül elkerülni egy nagyobb kiadást.
 • Pénzt lopni: civakodás lesz a családban
 • Pénzt ajándékba adni: kellemes meglepetés
 • Pénzed, ha van: kicsapongást jelez
 • Pénzt beszedni: anyagi veszteség
 • Pénzt kiadni: nem várt előny, közös siker
 • Pénzt keresni és nem találni: szerencse a szerelemben
 • Sok pénz: Kár a ház körül
 • Papírpénzt számolni: több bevétel, mint amit vártál
 • Pénz után kutatni: jómódú partner
 • Pénzt nyerni: fölösleges pénzkiadás, mások szerint nagy gond
 • Pénzt elveszíteni: jól alakul a vállalkozásod
 • Pénzt kiásni: váratlan találkozás
 • Pénzt elásni: zavaros idő
 • Pénzt asszonynak adni: igaz szerelem
 • Pénzt más nőnek adni: gond
 • Pénzt hamisítani: nagyon jó jegy
 • Pénz a kézben: új öröm elveszettnek hitt egészségedben
 • Pénzt kapni valakitől: minden oldalról ellenséggel vagyunk körülvéve
 • Sok pénz, amit nem tudunk megolvasni: adósság, mások szerint apró bajok
 • Utcán pénzt találni: váratlan nyereség
 • Rongyos pénz: gazdag örökség
Pénzzel álmodni
Pénzzel álmodni, mit jelent ha pénzzel álmodunk?

  

Álmok jelentése - Szerelemről álmodni
Álmok jelentése – Pénzzel álmodni mit jelent?

Álomszótár, álomfejtés, álmok jelentéseÁlmok, álmoskönyv, álomfejtés, álomszótár, álomlexikon, álmok jelentése, mit jelentenek az álmok, álmok értelmezése, visszatérő álmok, álommagyarázatok, álmok online.

 Mások erre kerestek még:

álmok álomfejtés, álmok értelmezése, álmok jelentése, almok jelentese a tol z ig, álmok jelentése krúdy gyula, álmok könyve, almokjelentese, álmos könyv, álmoskonyv jelentések, álmoskönyv, álmoskönyv álmok jelentése, álmoskönyv álomfejtés, álmoskönyv betűrendben, álmoskönyv jelentése, álmoskönyv krúdy, álmoskönyv online, alom, álom az álomban, álom az álomban álomfejtés,, álom fejtő,, alom jelentese, álomfejtés abc, alomfejtes abc szerint, álomfejtés állatok, álomfejtés álmok jelentése, álomfejtés könyv, álomfejtés krúdy, álomfejtés online, álomfejtés szotar, álomfejtés szótár, álomfejtő abc, álomfejtő kisszótár, álomszótár, az álmok jelentése, freud álomfejtés, freud álomfejtés online, furcsa álmok jelentése, krudi gyula almoskonyv, krúdy álmoskönyv, krúdy álomfejtés, krudy gyula almoskonyv, krúdy gyula álmoskönyv, krúdy gyula álmoskönyv online, krúdy gyula álmoskönyv pdf, krúdy gyula álomfejtés, mi az álom, mit jelent az álmom, mit jelentenek az álmok, mit jelentenek az álmok lexikon a tól z ig, nagy álomszótár, online álmoskönyv, online álomkönyv, rossz álmok jelentése, visszatérő álmok jelentése.About Álmok jelentése

Mint az álomfejtés, a spiritualitás és az ezotéria szakértője, elkötelezetten segítek másoknak felfedezni az álmok jelentését. Az álmok nemcsak hogy fontos eszközök a tudatalatti megértésében, de értékes betekintést is nyújtanak a mindennapi életünkbe. Az álomszótár és az álmoskönyv online változatai segítségével álmok jelentését a-tól z-ig kutathatjuk. Az én utam az álmok világába, a nagy álomszótár használatával több mint 20 évvel ezelőtt kezdődött, és azóta rengeteget tanultam az álmok jelentéséről, beleértve a rossz álmok jelentését is. Szenvedélyesen osztom meg tudásomat másokkal, és segítek nekik az álmok értelmezésében és magyarázatában, hogy kapcsolatba léphessenek spirituális énjükkel.

View all posts by Álmok jelentése →