Álmok jelentése műtét mit jelent?

Álmok jelentése műtét mit jelent?

Álmok jelentése műtét, mit jelent műtéttel álmodni

Pénznyereség régen, míg erőszakos beavatkozás a jelentése napjainkban

A műtét napjainkra szinte már mindennaposnak számít. Vannak kisebb műtétek, beavatkozások, de léteznek igen komoly műtétek is, mint például egy szívátültetés. Egy sikeres műtéti beavatkozás akár meg is mentheti, de legalábbis meghosszabbíthatja az életünket is.

De ennek ellenére, valljuk be, valamilyen szinten mindannyian félünk a műtéttől. A műtét okozta fájdalomtól, esetleges utóhatásaitól – sőt attól, hogy a műtét akár végzetes következményekkel is járhat…

Ha tehát a műtét életünk része, akkor valamilyen szinten álmainknak is része kell, hogy legyen. Mit mutat az álmok jelentése műtét esetén? Az álmok jelentése műtétről vajon jó vagy rossz híreket hozhat nekünk?

És egyáltalán léteznek-e magyarázatok az olyan álmok jelentésére, amiben a műtét valamilyen formában szerepel? Itt, az Álmok jelentése oldalon jó helyen jársz, ha meg szeretnéd tudni, mi mindent tartogat az álmok jelentése műtét kapcsán.Álmok jelentése műtét: hol keressük az Álmoskönyvben?

A legismertebb magyar álomfejtő kézikönyv, az Álmoskönyv majdnem 100 évvel a „műtét” szó keletkezése után íródott. Mégis, hiába keresnénk benne a „műtét” címszót; sőt, annak eredetijét, az „operáció” idegen szót sem.

Pedig nemcsak a műtét szó, de maga a műtét tevékenysége is létezett már akkoriban. A műtét gyakorlata Krúdy és kortársai számára sem volt ismeretlen, így valószínűleg már álmodtak is az emberek műtétről, amputációról. De vajon mit tartogatott az álmok jelentése műtét kapcsán az ő számukra? Hol keressük az Álmoskönyvben, mi az álmok jelentése műtétről?

A megoldás: a seb, a fájdalom… vagyis azon szavaknál, melyek a műtét szóhoz köthetőek.Álmok jelentése műtét: különböző megoldások az Álmoskönyvben

Az olyan álmok jelentése műtétről, melyben az ágyékon keletkezik seb, Krúdy szerint rossz asszony szerelmét hozhatja az álmodónak. Ugyancsak a műtéttel kapcsolatos álmok egyike lehet a sebes has, ami asszonynál kénytelen özvegységet jelent.

Az elveszített – azaz műtött – mellet és szívet tartalmazó, műtéttel kapcsolatos álmok jelentése betegeknek igen jó, egészségeseknek viszont hosszú betegség. Torokban fájdalom – például mandulaműtét után – orvost jelent.

Álmok jelentése műtét mit jelent?
Álmok jelentése műtét mit jelent?

Álmok jelentése műtéttel: speciális műtétes álmok és jelentéseik

A szülés is egyfajta műtét; a szülési fájdalomról szóló álmok jelentése műtétként is értelmezhető: magtalanság a magyarázatuk.

Krúdy idejében még valószínűleg meglehetősen divatos volt az érvágás is, ami egy tipikus műtéti beavatkozás. Amilyen kellemetlen műtét az érvágás, olyan kellemes az ilyen álmok jelentése műtét kapcsán: pénznyereséggel kecsegteti az álmodót.Álmok jelentése műtétről, azaz erőszakos beavatkozás

Napjaink álomfejtése igen praktikusan fogja fel a műtétet álomban. Az álmok jelentése műtét kapcsán eszerint azt mutatja, erőszakosan avatkoznak be életünkbe. Ez ellen pedig nem tehetünk mást, mint hogy próbáljuk megszokni az ebből fakadó óhatatlan változásokat.

További álommagyarázatok


Álmok, álmoskönyv, álomfejtés, álomszótár, álmok jelentése, mit jelentenek az álmok, álmok értelmezése, visszatérő álmok, álommagyarázatok.

 Mások erre kerestek még:

álmok álomfejtés, álmok értelmezése, álmok jelentése, almok jelentese a tol z ig, álmok jelentése krúdy gyula, álmok könyve, almokjelentese, álmos könyv, álmoskonyv jelentések, álmoskönyv, álmoskönyv álmok jelentése, álmoskönyv álomfejtés, álmoskönyv betűrendben, álmoskönyv jelentése, álmoskönyv krúdy, álmoskönyv online, alom, álom az álomban, álom az álomban álomfejtés,, álom fejtő,, alom jelentese, álomfejtés abc, alomfejtes abc szerint, álomfejtés állatok, álomfejtés álmok jelentése, álomfejtés könyv, álomfejtés krúdy, álomfejtés online, álomfejtés szotar, álomfejtés szótár, álomfejtő abc, álomfejtő kisszótár, álomszótár, az álmok jelentése, freud álomfejtés, freud álomfejtés online, furcsa álmok jelentése, krudi gyula almoskonyv, krúdy álmoskönyv, krúdy álomfejtés, krudy gyula almoskonyv, krúdy gyula álmoskönyv, krúdy gyula álmoskönyv online, krúdy gyula álmoskönyv pdf, krúdy gyula álomfejtés, mi az álom, mit jelent az álmom, mit jelentenek az álmok, mit jelentenek az álmok lexikon a tól z ig, nagy álomszótár, online álmoskönyv, online álomkönyv, rossz álmok jelentése, visszatérő álmok jelentése. 

About Álmok jelentése

Mint az álomfejtés, a spiritualitás és az ezotéria szakértője, elkötelezetten segítek másoknak felfedezni az álmok jelentését. Az álmok nemcsak hogy fontos eszközök a tudatalatti megértésében, de értékes betekintést is nyújtanak a mindennapi életünkbe. Az álomszótár és az álmoskönyv online változatai segítségével álmok jelentését a-tól z-ig kutathatjuk. Az én utam az álmok világába, a nagy álomszótár használatával több mint 20 évvel ezelőtt kezdődött, és azóta rengeteget tanultam az álmok jelentéséről, beleértve a rossz álmok jelentését is. Szenvedélyesen osztom meg tudásomat másokkal, és segítek nekik az álmok értelmezésében és magyarázatában, hogy kapcsolatba léphessenek spirituális énjükkel.

View all posts by Álmok jelentése →