Álomban balesetet látni mit jelent?

Álomban balesetet látni

Álomban balesetet látni, mit üzenhet számunkra?

Balesetet szenvedni nem túl szerencsés esemény. És mi a helyzet azokkal, akik csak a baleset szemtanúi? Mit jelent az, ha álmunkban balesetet látunk?

Álomban balesetet látni – de mi is tulajdonképpen az, hogy baleset?

Kicsit nehéz a dolgunk, ha arra kérdésre, hogy mit jelent balesetet látni álomban, Krúdy Gyula híres Álomfejtő könyvéhez fordulunk.

Felmerül ugyanis a kérdés, hogy mit is jelent az, hogy baleset?

Azt jelenti a baleset, hogy álmunkban valakit valami baj ér?

Az Álmoskönyv szerint álomban a baj – örömet jelez. Álomban bajban lenni, azt jelenti, nemsokára megkönnyebbülünk.

Vagy esetleg azt jelenti a baleset, hogy szerencsétlenség ér valakit?

Krúdy szerint álomban a szerencsétlenség – víg.

Álomban balesetet látni
Álmunkban balesetet látni, mit jelent?

Álomban balesetet látni, azaz sebesüléssel álmodni?

Vagy netán az álombeli baleset valamiféle megsebesülés eseménye lehet?

Az Álmoskönyv a sebről a következőket írja. Ha kézen levő sebről álmodunk: adósság, ha lábon levőről: kutya jár a kertben. Seb a háton álomban: hosszú betegség.

Álomban saját házunkban sebet kapni nagy megszégyenülést jelenthet számunkra. Ha viszont mi sebzünk meg valakit, az egy gyermek elvesztését jósolja álmunkban. A sebes lábbal történő futás nagy bátorságra utal, ha erről álmodunk.

Álomban balesetet látni
Álomban sebet látni mit jelent?

Álomban balesetet látni, azaz elgázolással álmodni?

Az Álmoskönyv megemlíti az elgázolásról való álmodást is, ami a baleset egyik szinonimája. Ez azt jelenti az álmodójának, hogy legyen szíves óvakodni a nőktől. Ha egy csorda gázol el valakit az álomban, az viszont nagy időváltozást jósol. Az elgázolt kendő pedig búbánattal rémiszti meg azt, aki netalántán ilyesmiről álmodna.

Álomban balesetet látni
Balesetet látni álomban mit jelent?

Álomban balesetet látni valójában egy figyelmeztetés

Manapság, ha valaki balesetről álmodik, akkor azt vannak, akik úgy magyarázzák, hogy ez egy szimbolikus összeütközés, virtuálisan ábrázolva.

Eszerint tudattalanunk egyes részei ütköznek a valóságban egymással, például ösztöneink/vágyaink realista, a valóságban létező énünkkel. Álmunkban ezt képezi le a végignézett baleset.

De az álombeli balesetet fel lehet fogni egyfajta intő jelként, figyelmeztetésként is. Ilyenkor valami veszély leselkedik ránk a közeljövőben: esetleg valaki mással kerülünk valamiféle konfliktushelyzetbe. Akár az is előfordulhat, hogy mi magunk fogunk valamilyen hibát elkövetni (például munkánkban), aminek a későbbiekben rossz következményei lehetnek.

Álunkban balesetet látni: ne hagyjuk figyelmen kívül az intő jelet

Mivel az álombeli baleset sokszor jelezni akar nekünk, ha erről álmodunk, érdemes egy kicsit elgondolkozni rajta, mit is akarhat üzenni.

Egyrészt, lehet, hogy a jelenlegi életvitelünk okozta stressz, frusztráció képeződik le ebben a bizonyos álombeli balesetben. Ha ez így van, próbáljuk meg valahogyan kiadni, kicsit oldani a feszültséget magunkban.

De lehet ennél komolyabb jel: az álombeli egy valós baleset vagy betegség előjele lehet, amit ugyancsak az életmódunk okozhat. Tegyünk tehát ellene: előzzük meg a baj bekövetkezését!

Autóval álmodni

Repülővel álmodni

További álommagyarázatok


Álmok, álmoskönyv, álomfejtés, álomszótár, álmok jelentése, mit jelentenek az álmok, álmok értelmezése, visszatérő álmok, álommagyarázatok.

 



Mások erre kerestek még:

álmok álomfejtés, álmok értelmezése, álmok jelentése, almok jelentese a tol z ig, álmok jelentése krúdy gyula, álmok könyve, almokjelentese, álmos könyv, álmoskonyv jelentések, álmoskönyv, álmoskönyv álmok jelentése, álmoskönyv álomfejtés, álmoskönyv betűrendben, álmoskönyv jelentése, álmoskönyv krúdy, álmoskönyv online, alom, álom az álomban, álom az álomban álomfejtés,, álom fejtő,, alom jelentese, álomfejtés abc, alomfejtes abc szerint, álomfejtés állatok, álomfejtés álmok jelentése, álomfejtés könyv, álomfejtés krúdy, álomfejtés online, álomfejtés szotar, álomfejtés szótár, álomfejtő abc, álomfejtő kisszótár, álomszótár, az álmok jelentése, freud álomfejtés, freud álomfejtés online, furcsa álmok jelentése, krudi gyula almoskonyv, krúdy álmoskönyv, krúdy álomfejtés, krudy gyula almoskonyv, krúdy gyula álmoskönyv, krúdy gyula álmoskönyv online, krúdy gyula álmoskönyv pdf, krúdy gyula álomfejtés, mi az álom, mit jelent az álmom, mit jelentenek az álmok, mit jelentenek az álmok lexikon a tól z ig, nagy álomszótár, online álmoskönyv, online álomkönyv, rossz álmok jelentése, visszatérő álmok jelentése.



About Álmok jelentése

Mint az álomfejtés, a spiritualitás és az ezotéria szakértője, elkötelezetten segítek másoknak felfedezni az álmok jelentését. Az álmok nemcsak hogy fontos eszközök a tudatalatti megértésében, de értékes betekintést is nyújtanak a mindennapi életünkbe. Az álomszótár és az álmoskönyv online változatai segítségével álmok jelentését a-tól z-ig kutathatjuk. Az én utam az álmok világába, a nagy álomszótár használatával több mint 20 évvel ezelőtt kezdődött, és azóta rengeteget tanultam az álmok jelentéséről, beleértve a rossz álmok jelentését is. Szenvedélyesen osztom meg tudásomat másokkal, és segítek nekik az álmok értelmezésében és magyarázatában, hogy kapcsolatba léphessenek spirituális énjükkel.

View all posts by Álmok jelentése →