Összetört autó álomban mit jelent?

Összetört autó álomban mit jelent?

Összetört autó álomban

Autóval álmodni bizonyára sokan szoktak, elvégre az autó életünk része. Az autó segítségével juthatunk el számunkra fontos helyekre, legyen ez akár a munkánkkal vagy a kedvtelésünkkel kapcsolatos.

De azért az autó egy olyan eszköz, melynek használata bizonyos kockázatokat rejthet. Ha nem vagyunk kellően elővigyázatosak – vagy más nem az – akkor könnyen előfordulhat, hogy az autó összetörik. Rosszabb esetben nemcsak összetört autót, hanem sérült embert is eredményezhetnek az ilyenfajta autóbalesetek. Az összetört autó álomban tehát nem véletlenül a legkellemetlenebb és tán leggyakoribb rémálmok egyike.

Az összetört autó álomban tehát nem egy kellemetes jelenség. A kérdés már csak az, hogy az álombeli összetört autó látványának jelentése is valami rosszat hozhat-e az álmodónak.Összetört autó álomban, amelyben nem mindegy, hogyan törik össze

Az Álmoskönyv megírása idején is szerepelhetett összetört autó álomban. Ekkor azonban még nem ez volt az autó legdivatosabb neve, hanem a „kocsi”. Az összetört autó viszont többféleképpen is szerepelhetett az akkor élők álmában, és ez meghatározta az álombeli összetört autó jelentését is.

Kerner például kétféle jelentést ír az összetört autó álomban történő megjelenéséről. Az egyik, ha az összetört autó tengelye álmunkban alattunk törik össze útközben – ennek jelentése: félelmetes. A másik pedig, mikor az összetört autó az álomban úgy törik el, hogy fent törik el rajta valami. Ebben az esetben ez az álom azt jelenti, haszontalan útban lesz része az álmodónak.

Az összetört autó álomban még egy formában kerül megemlítésre az Álmoskönyvben. Mégpedig úgy, hogy magának az autó összetörésének az aktusa jelenik meg abban a bizonyos álomban. Az autó felborul, összetörik, az álmodó pedig az összetört autó alatt találja magát. Az ilyen összetört autós álom kereskedőnek biztos leszegényedést jelent, míg a szegénynek némi javulást a sorsában.

Összetört autó álomban mit jelent?
Összetört autó álomban mit jelent?Az összetört autó álomban napjainkban szorongásaink megnyilvánulásai

Manapság is könnyen előfordulhat, hogy a rémálmok közül pont egy összetört autó képe talál meg minket álmunkban. Szerencsére azonban ezeknek az álmoknak a jelentése korántsem feltétlenül olyan baljóslatú, mint az összetört autó látványa az álomban.

Az összetört autó álomban egyrészt jelképezheti az álmodó személyiségét. Viszont nem azt jelenti, hogy ha valaki ezt álmodja, össze fog törni, mint az autó álmában. Ehelyett inkább az álmodó ébrenlétben történt kellemetlen eseményei testesülnek meg az összetört autó képében. A valóságban minket ért, elszenvedett frusztráló hatásokat, stresszhelyzeteket szervezetünk ilyen formában vetíti ki – és ezáltal vezeti le, hogy megszabaduljunk tőlük.

Összetört autó álomban mit jelent?
Összetört autó álomban mit jelent?Az összetört autó álomban mások velünk szembeni viselkedésére is utalhat

Másrészről az összetört autó álomban a becsapottságot is jelentheti. Ezt érezzük, amikor valaki visszaélt a bizalmunkkal ébrenlétünk során. Az összetört autó az álomban ilyenkor az összetört bizalmunk szimbóluma lehet.

További álommagyarázatok az álomszótárban.

Álmok, álmoskönyv, álomfejtés, álomszótár, álmok jelentése, mit jelentenek az álmok, álmok értelmezése, visszatérő álmok, álommagyarázatok. Mások erre kerestek még:

álmok álomfejtés, álmok értelmezése, álmok jelentése, almok jelentese a tol z ig, álmok jelentése krúdy gyula, álmok könyve, almokjelentese, álmos könyv, álmoskonyv jelentések, álmoskönyv, álmoskönyv álmok jelentése, álmoskönyv álomfejtés, álmoskönyv betűrendben, álmoskönyv jelentése, álmoskönyv krúdy, álmoskönyv online, alom, álom az álomban, álom az álomban álomfejtés,, álom fejtő,, alom jelentese, álomfejtés abc, alomfejtes abc szerint, álomfejtés állatok, álomfejtés álmok jelentése, álomfejtés könyv, álomfejtés krúdy, álomfejtés online, álomfejtés szotar, álomfejtés szótár, álomfejtő abc, álomfejtő kisszótár, álomszótár, az álmok jelentése, freud álomfejtés, freud álomfejtés online, furcsa álmok jelentése, krudi gyula almoskonyv, krúdy álmoskönyv, krúdy álomfejtés, krudy gyula almoskonyv, krúdy gyula álmoskönyv, krúdy gyula álmoskönyv online, krúdy gyula álmoskönyv pdf, krúdy gyula álomfejtés, mi az álom, mit jelent az álmom, mit jelentenek az álmok, mit jelentenek az álmok lexikon a tól z ig, nagy álomszótár, online álmoskönyv, online álomkönyv, rossz álmok jelentése, visszatérő álmok jelentése.About Álmok jelentése

Mint az álomfejtés, a spiritualitás és az ezotéria szakértője, elkötelezetten segítek másoknak felfedezni az álmok jelentését. Az álmok nemcsak hogy fontos eszközök a tudatalatti megértésében, de értékes betekintést is nyújtanak a mindennapi életünkbe. Az álomszótár és az álmoskönyv online változatai segítségével álmok jelentését a-tól z-ig kutathatjuk. Az én utam az álmok világába, a nagy álomszótár használatával több mint 20 évvel ezelőtt kezdődött, és azóta rengeteget tanultam az álmok jelentéséről, beleértve a rossz álmok jelentését is. Szenvedélyesen osztom meg tudásomat másokkal, és segítek nekik az álmok értelmezésében és magyarázatában, hogy kapcsolatba léphessenek spirituális énjükkel.

View all posts by Álmok jelentése →