Lépcsővel álmodni szerelmet jelent…?

Lépcsővel álmodni szerelmet jelent…

…kérdés, hogy merre visz

A lépcső egy érdekes képződmény. Sokféle lépcső létezhet: sok épületnek van lépcsője, de lépcsője lehet útnak, kertnek, és az sem mindegy, miből készül a lépcső. Régebben a fából vagy kőből készült lépcsők voltak a leggyakoribbak. Manapság pedig már a legelterjedtebb építési alapanyagból, a betonból van a legtöbb lépcső.De legyen bár a lépcső házban vagy lépcsőházban, készüljön fából vagy betonból, egyvalami minden lépcsőben közös. Mégpedig az, hogy a lépcső minden esetben felfelé (vagy attól függően, honnan nézzük, lefelé) vezet. Vagyis a lépcső magasabbra vagy alacsonyabbra tud vinni minket.

Ez pedig rögvest felveti a következő kérdést. Azt, hogy amikor megvizsgáljuk, mit jelent lépcsővel álmodni, a lépcsős álmok jelentése függ-e attól, hogy miből készül, vagy merre visz.

Lépcsővel álmodni

Lépcsővel álmodni

Mit jelent lépcsővel álmodni, és hogyan lehet lépcsőről álmodni az Álmoskönyvben

Lépcsőn lehet járni, lépcsőről lehet leesni, sőt, lépcsőn lehet ülni. Legalábbis az Álmoskönyv ilyen lépcsővel kapcsolatos álmok álomfejtéseit adja meg nekünk.

Lépcsővel álmodás úgy, hogy járunk rajta, azt jelenti, hogy lesz némi szerencsénk a vásáron. Ha álmunkban leesünk a lépcsőn, akkor az ilyen jellegű álmok jelentése az, hogy csalódunk valamiben, mert elmulasztottunk hallgatni egy jótanácsra. És végül, lépcsővel álmodni, azaz álomban lépcsőn ülni egy üzleti ügy elmaradását jelenti.Lépcsővel álmodás furcsább módokon is lehet, az Álmoskönyv szerint

De, aki egy kicsit ismeri az Álmoskönyvet, tudhatja, hogy abban nemcsak szokványosabb álmok jelentése, hanem különösebb álmok álomfejtéseit is megtalálhatjuk. Nincs ez másként akkor sem, amikor azt szeretnénk megtudni, mit jelent lépcsővel álmodni.

Kerner szerint például lehet lépcsővel álmodni úgy, hogy lépcsőn kandikálunk, vagy lajtorja alatt kukucskálunk leányok után. Ennek álomfejtése: erőveszteség…

De vajon szokott-e valaki lépcsővel álmodni úgy, hogy hóhér lépcsőjén megy fel, és onnan körülnéz? Ha igen, ez azt jelenti, nagy megtiszteltetés fog érni minket.

És végül, lehet közvetve is álmodni lépcsővel: például ha lépcsősen nyírott hajjal álmodunk. Ez azt jelenti az álmodónak, hogy megcsúfoltatásban lesz része nők által.

Lépcsővel álmodni

Lépcsővel álmodniLépcsőt látni álmunkban mit jelent, ha felfelé vagy lefelé megyünk rajta

Napjaink álomfejtései a rajta történő mozgás iránya alapján határozzák meg, mit jelent lépcsővel álmodni. Ha fölfele megyünk a lépcsőn, az ilyen álmok jelentései döntő többségében valami pozitív üzenetet hordoznak. Lépcsőn lefele menni álomban már nem ennyire egyértelműen szerencsés.

Lépcsővel álmodni úgy, hogy fölfelé haladunk rajta, jelenthet akár beteljesülő szerelmet. Más álomfejtések szerint pedig az emelkedett szellemi szférák felé való közeledésünket mutatja.

Ha álmunkban lefelé megyünk a lépcsőn, az egyrészt jelentheti a lezuhanástól való félelmünket. Mások szerint pedig az ilyen álmok jelentése a ki nem élt szexuális vágyainkat is jelentheti.

Lépcsővel álmodni

Lépcsővel álmodni

További álommagyarázatok


Álmok, álmoskönyv, álomfejtés, álomszótár, álmok jelentése, mit jelentenek az álmok, álmok értelmezése, visszatérő álmok, álommagyarázatok.

 Mások erre kerestek még:

álmok álomfejtés, álmok értelmezése, álmok jelentése, almok jelentese a tol z ig, álmok jelentése krúdy gyula, álmok könyve, almokjelentese, álmos könyv, álmoskonyv jelentések, álmoskönyv, álmoskönyv álmok jelentése, álmoskönyv álomfejtés, álmoskönyv betűrendben, álmoskönyv jelentése, álmoskönyv krúdy, álmoskönyv online, alom, álom az álomban, álom az álomban álomfejtés,, álom fejtő,, alom jelentese, álomfejtés abc, alomfejtes abc szerint, álomfejtés állatok, álomfejtés álmok jelentése, álomfejtés könyv, álomfejtés krúdy, álomfejtés online, álomfejtés szotar, álomfejtés szótár, álomfejtő abc, álomfejtő kisszótár, álomszótár, az álmok jelentése, freud álomfejtés, freud álomfejtés online, furcsa álmok jelentése, krudi gyula almoskonyv, krúdy álmoskönyv, krúdy álomfejtés, krudy gyula almoskonyv, krúdy gyula álmoskönyv, krúdy gyula álmoskönyv online, krúdy gyula álmoskönyv pdf, krúdy gyula álomfejtés, mi az álom, mit jelent az álmom, mit jelentenek az álmok, mit jelentenek az álmok lexikon a tól z ig, nagy álomszótár, online álmoskönyv, online álomkönyv, rossz álmok jelentése, visszatérő álmok jelentése.