Kisfiúval álmodni mit jelent?

Kisfiúval álmodni mit jelent?

Kisfiúval álmodni: énünket vagy vágyainkat jelenti?

Egyszer régen egy kedves kisfiú
Azt álmodta a bűnből nincs kiút

(Dinnyés József: Ne fuss az álmok után)*

Vajon a kisfiúk kisleányokról álmodnak, a kislányok pedig kisfiúkról? És a felnőttek közül a nők kislányokról, a férfiak pedig kisfiúkról?

Valószínűleg a fentiek bármelyike előfordulhat, sőt, az minden lehetőség összes kombinációja is. Vagyis kisfiúról álmodhat bárki, gyermek, felnőtt, nő és férfi is. Már csak az a kérdés, hogy mit jelent kisfiúval álmodni? Valószínűleg ebben az esetben már nem is olyan mindegy, hogy ki az, aki kisfiúról álmodik.

Kisfiúról álmodni: mit mond erről Krúdy álmoskönyve?

Egy biztos. Híres-neves álomfejtőnk, Krúdy Gyula messze nem bonyolítja túl, hogy mit jelent és mitől függ kisfiúval álmodni. Az Álmoskönyv nem foglalkozik olyanokkal, mint mi, mai túlgondolkodó emberek, hogy ki álmodhat kisfiúval. Sőt! Nem is találhatunk olyan szócikket a könyvében, hogy „kisfiú”.

Egyvalamit találhatunk, ami a kisfiúhoz a legközelebb áll, és ez nem más, mint hogy „fiú”. Nos, ennek sincsen semmiféle összetettebb, nehezen megfogható értelme. Álmodás kisfiúval – mindenkinek szerencsét jelent, álmodja akár kisfiú, kislány, nő vagy férfi…

Kisfiúval álmodni mit jelent?
Kisfiúval álmodni mit jelent?

 

Kisfiúval álmodunk akkor most Krúdy szerint jó vagy rossz?

Krúdy Gyula szerint tehát kisfiúval álmodni úgy általában minden körülmények között nem jelenthet mást, mint jót az álmodójának.

Ugyancsak ez a helyzet még a különös álmok tekintetében is. Nézzük meg, mit ír az Álmoskönyv arról, hogy mit jelent az, ha az a bizonyos álombeli kisfiú a saját gyermekünk. Ha valakinek a gyermeke kisfiú, és megjelenik álmában – az jó. Ezzel szemben, ha valakinek leánygyermeke van, és őróla álmodik – az bizony rosszat jelent.

Lehetséges lenne, hogy Krúdy szerint a kisfiúk előnyt élveznek a lányokkal szemben – még az álmokban is?

Nos, ennél azért egy kicsit összetettebb a helyzet. Bár tény és való, hogy a kisfiúval szemben, ami csakis szerencsét hozhat, szerinte a leány-álmok általában nem szerencsések. De azért még van egy kis csavar a történetben. Nézzük csak meg a különös álmokat.

Ha egy leány azt álmodja, hogy kisfiú: bizony-bizony, megcsalódást is mutat. Ezzel szemben, ha egy kisfiú azt álmodja, hogy ő lány, akkor – az örömöt jelent… Ki érti ezt…?

Kisfiúval álmodni mit jelent?
Kisfiúval álmodni mit jelent?

 

Kisfiúval álmodni: mi a helyzet a mai jelentésével?

Manapság ha egy felnőtt gyermekről álmodik, az valamelyik énjét jelképezi. Ha lányról, akkor az álmodó nőies, ha pedig kisfiúról, akkor a férfias jellemvonásait tükrözi vissza. És, álmodjon kisfiúról nő vagy férfi, azt sugallja: énednek eme része több törődést igényel, és segítséget, hogy jó felnőtté válhasson.

Persze ha gyermekvállalás előtt álló hölgy álmodja, a kisfiú azt is jelentheti, hogy azt szeretné, kisfia szülessen.

* Utolsó megtekintés: 2021-04-28

További álommagyarázatok az álomszótárban.

Álmok, álmoskönyv, álomfejtés, álomszótár, álmok jelentése, mit jelentenek az álmok, álmok értelmezése, visszatérő álmok, álmok értelmezése.Mások erre kerestek még:

álmok álomfejtés, álmok értelmezése, álmok jelentése, almok jelentese a tol z ig, álmok jelentése krúdy gyula, álmok könyve, almokjelentese, álmos könyv, álmoskonyv jelentések, álmoskönyv, álmoskönyv álmok jelentése, álmoskönyv álomfejtés, álmoskönyv betűrendben, álmoskönyv jelentése, álmoskönyv krúdy, álmoskönyv online, alom, álom az álomban, álom az álomban álomfejtés,, álom fejtő,, alom jelentese, álomfejtés abc, alomfejtes abc szerint, álomfejtés állatok, álomfejtés álmok jelentése, álomfejtés könyv, álomfejtés krúdy, álomfejtés online, álomfejtés szotar, álomfejtés szótár, álomfejtő abc, álomfejtő kisszótár, álomszótár, az álmok jelentése, freud álomfejtés, freud álomfejtés online, furcsa álmok jelentése, krudi gyula almoskonyv, krúdy álmoskönyv, krúdy álomfejtés, krudy gyula almoskonyv, krúdy gyula álmoskönyv, krúdy gyula álmoskönyv online, krúdy gyula álmoskönyv pdf, krúdy gyula álomfejtés, mi az álom, mit jelent az álmom, mit jelentenek az álmok, mit jelentenek az álmok lexikon a tól z ig, nagy álomszótár, online álmoskönyv, online álomkönyv, rossz álmok jelentése, visszatérő álmok jelentése.About Álmok jelentése

Mint az álomfejtés, a spiritualitás és az ezotéria szakértője, elkötelezetten segítek másoknak felfedezni az álmok jelentését. Az álmok nemcsak hogy fontos eszközök a tudatalatti megértésében, de értékes betekintést is nyújtanak a mindennapi életünkbe. Az álomszótár és az álmoskönyv online változatai segítségével álmok jelentését a-tól z-ig kutathatjuk. Az én utam az álmok világába, a nagy álomszótár használatával több mint 20 évvel ezelőtt kezdődött, és azóta rengeteget tanultam az álmok jelentéséről, beleértve a rossz álmok jelentését is. Szenvedélyesen osztom meg tudásomat másokkal, és segítek nekik az álmok értelmezésében és magyarázatában, hogy kapcsolatba léphessenek spirituális énjükkel.

View all posts by Álmok jelentése →