Kiabálni álomban: mit jelenthet vajon?

Kiabálni álomban: mit jelenthet vajon?

+1 érdekesség

Bizonyára többekkel előfordult már életében, hogy beszélt – vagy akár kiabált is – álmában. Ez nem véletlen, hiszen a statisztikák alapján* a felnőttek mintegy 5%-a, a gyermekek pedig ennél is gyakrabban beszélnek, kiabálnak álmukban.

Valószínűleg megvan annak a magyarázata is, hogy mi a tudományos oka annak, hogy beszélünk, kiabálunk álmunkban. De most inkább járjunk utána annak, hogy mit jelenthet kiabálni álomban.Kiabálni álomban: különböző kiáltások, kiabálások jelentése az Álmoskönyv szerint

Természetesen Krúdy Gyulának minden egyéb mellett arra is akad magyarázata, mit jelent kiabálni álomban. A részleteket pedig az Álmoskönyvben adja meg nekünk. Ez alapján nem mindegy, hogy ki kiabál álmában: mi vagy más; de az sem, hogy hogyan lehet kiabálni az álmunkban.

Csak úgy általánosságban kiabálni álomban Krúdy szerint az álmodó egészségének változására figyelmeztet. Ezzel szemben Gvadányi inkább arra hajlik, hogy álomban kiabálni: az időjárásról mondhat el nekünk hasznos információkat. Egészen pontosan kiabálni álomban esős időt hozhat az álmodó környezetében a közeljövőben.

Az átlagnál erősebb, igen nagy kiáltás viszont némi baljóslatú jelentéssel rendelkezik, ha álmunkban halljuk: haláleset bekövetkeztét jósolja…

Kiabálni álomban mit jelent?
Kiabálás álomban mit jelent?Kiabálni álomban: mit jelent, ha nem mi kiabálunk álmunkban?

Lehet aztán olyan kiabálásról is olvasni az Álmoskönyv lapjain, ami kiabálás nem az álmodó által következik be.

Ha például olyan kiabálás hangzik el álmunkban, aminek eredetét nem sikerül felfedeznünk – ismét csak aggasztó előjel lehet. Valamiféle, az álmodó háza körül ólálkodó betegséget jelezhet előre.

Radics Mária ellenben egészen másként vélekedik. Ő úgy tartja, hogy álomban mást kiabálni hallani tulajdonképpen szerencsés. Egy fortélyból való megmenekülésünk jó hírét hozhatja annak, akinek ilyen kiabálás fordul elő álmában.Kiabálni álomban: egészen különleges eredetű kiabálások megfejtése

Léteznek azután olyan álmok is, melyben a kiabálás a megszokottnál jóval furcsább formában jelenik meg. Természetesen Krúdy sem feledkezik meg róla, hogy efféle különös kiabálásos álmok jelentéseiről szót ejtsen.

Lehet például olyan kiabálás álomban, amit nem ember, hanem valami állat hallat. Ha ilyen kiabálás szerepel álmunkban, az rossz esztendőre figyelmeztet.

A másik izgalmas kérdés pedig az, hogy vajon az mit jelenthet, ha álmunkban a mi hangunkat halljuk. Ám furcsa módon valahogy úgy tűnik, mintha ez a kiabálás egy idegen kiabálása volna. Ez ismét egy negatív jelentésű álom, jelentése valami közeli veszedelemre való figyelmeztetés.

Kiabálni álomban mit jelent?
Kiabálás álomban mit jelent?Napjainkban kiabálni álomban

A mai álommagyarázók szerint kiabálós álmok elsősorban a tudatunkban rejlő konfliktusokat mutatják. Ezek valószínűleg az ébrenlétünk során megélt problémák miatt következhetnek be.

Tudtad-e?

Az alvás közbeni beszéd vagy kiabálás tulajdonképpen egy alvászavar. Ez azt jelenti, hogy adott esetben több lehet, mint puszta kellemetlenség, és akár orvosi kezelést is igényelhet.

További álommagyarázatok az álomszótárban.

Álmok, álmoskönyv, álomfejtés, álomszótár, álmok jelentése, mit jelentenek az álmok, álmok értelmezése, visszatérő álmok, álommagyarázatok. Mások erre kerestek még:

álmok álomfejtés, álmok értelmezése, álmok jelentése, almok jelentese a tol z ig, álmok jelentése krúdy gyula, álmok könyve, almokjelentese, álmos könyv, álmoskonyv jelentések, álmoskönyv, álmoskönyv álmok jelentése, álmoskönyv álomfejtés, álmoskönyv betűrendben, álmoskönyv jelentése, álmoskönyv krúdy, álmoskönyv online, alom, álom az álomban, álom az álomban álomfejtés,, álom fejtő,, alom jelentese, álomfejtés abc, alomfejtes abc szerint, álomfejtés állatok, álomfejtés álmok jelentése, álomfejtés könyv, álomfejtés krúdy, álomfejtés online, álomfejtés szotar, álomfejtés szótár, álomfejtő abc, álomfejtő kisszótár, álomszótár, az álmok jelentése, freud álomfejtés, freud álomfejtés online, furcsa álmok jelentése, krudi gyula almoskonyv, krúdy álmoskönyv, krúdy álomfejtés, krudy gyula almoskonyv, krúdy gyula álmoskönyv, krúdy gyula álmoskönyv online, krúdy gyula álmoskönyv pdf, krúdy gyula álomfejtés, mi az álom, mit jelent az álmom, mit jelentenek az álmok, mit jelentenek az álmok lexikon a tól z ig, nagy álomszótár, online álmoskönyv, online álomkönyv, rossz álmok jelentése, visszatérő álmok jelentése.* Forrás, utolsó megtekintés: 2021-06-14

About Álmok jelentése

Mint az álomfejtés, a spiritualitás és az ezotéria szakértője, elkötelezetten segítek másoknak felfedezni az álmok jelentését. Az álmok nemcsak hogy fontos eszközök a tudatalatti megértésében, de értékes betekintést is nyújtanak a mindennapi életünkbe. Az álomszótár és az álmoskönyv online változatai segítségével álmok jelentését a-tól z-ig kutathatjuk. Az én utam az álmok világába, a nagy álomszótár használatával több mint 20 évvel ezelőtt kezdődött, és azóta rengeteget tanultam az álmok jelentéséről, beleértve a rossz álmok jelentését is. Szenvedélyesen osztom meg tudásomat másokkal, és segítek nekik az álmok értelmezésében és magyarázatában, hogy kapcsolatba léphessenek spirituális énjükkel.

View all posts by Álmok jelentése →