Darázzsal álmodni mit jelent?

Darázzsal álmodni: akár a visszatérő szerelem jegye is lehet

Míg a méhecskét általában egy kedves kis rovarnak találjuk (elvégre neki köszönhetjük a finom mézet), a darázst már kevesen kedvelik. Pedig külsőre szinte teljesen megegyeznek, ki is érti ezt?

Méhekkel álmodni tehát igen kellemes lehet – de talán még ennél is izgalmasabb lehet darázzsal álmodni. Mit tudhatunk meg önmagunkról, életünk jövőbeni alakulásáról, ha darázzsal álmodunk?

Darázzsal álmodni mit jelent?

Mit jelent, ha darázzsal álmodunk?

Darázzsal álmodni Álmoskönyv: nagy darázs, királydarázs, halott darázs

Mindenekelőtt nézzük meg, mit jelent darázzsal álmodni az Álmoskönyv szerint. Krúdy Gyula számos érdekes jelentést írt a darázzsal álmodás kapcsán. Lássuk csak:

A nagy darázs álmunkban a csúf rágalom jegye. Az álomban látott tarka darázs egy idegenről árulkodik az álmodónak, aki valamilyen hírt fog hozni neki. Ha álmunkban királydarázs jelenik meg, az kerti munkára fog csábítani minket, mikor felkelünk.

A valóságban megölni egy darázst nem kedves dolog. Ám ha álmunkban tesszük ezt, azt a jó hírt ígéri, hogy kibékülünk szomszédunkkal.

Darázzsal álmodni mit jelent?

Darázsakkal álmodni mit jelent?

Darázzsal álmodni idővel kapcsolatos jóslatokat ígér

A darázs az Álmoskönyv szerint kapcsolatban állhat az időjárással. Ha megnézzük, több olyan darázzsal való álom is van, ami erről árul el információt.

A lódarázs álomban például messzi tavaszt vetít előre. Ha konkrétan Adventben (karácsony előtt) álmodunk darázzsal, az ugyancsak a hosszú tél jegye lehet. A lipcsei nagy álmoskönyv ezzel szemben kifejezetten a jó idő hírnökének tekinti az álomban látott darázst.

Darázzsal álmodni és a szerelem összefüggései

Darázzsal álmodni nemcsak azért érdemes, hogy megtudjuk, milyen idő várható a közeljövőben. A darázs ugyanis olyannyira sokrétű jelentéssel bír álmainkban, hogy még a szerelemről is felfedhet (kedvező vagy kedvezőtlen) jövőbeli változásokat.

Kétféle módon álmodhatunk darázsról úgy, hogy a szerelemről meséljen nekünk. Az egyik, ha álmunkban darázslyukat látunk. Ez az új szerelem izgató ígéretét hozza nekünk. Kivéve, ha öreg ember álmodik róla, mert őt igen félelmetesen valami gonosz szerelemre figyelmezteti darazsas álma.

De a kedvencem mégiscsak Radics Mária darázzsal kapcsolatos álomfejtése. A darázs hangja talán nem mindenki fülének kedves, ám ha álmunkban halljuk, akár a pacsirtáéhoz is fogható lehet álmodója számára. A visszatérő szerelem ígéretéről döngicsél ugyanis neki.

Darázzsal álmodni mit jelent?

Darázsakkal álmodni mit jelent?

Darázzsal álmodni vagy nem szabadulhatni egy gondolattól

Napjainkban is álmodhatunk darázzsal, és megtudhatunk tőle valamit az elkövetkező napok várható időjárásáról. Ha álmunkban csak úgy általánosságban látunk egy darazsat, az kifejezetten jó: kellemes, szép és napos idő hírét közvetíti nekünk.

De darázzsal álmodni azt is jelentheti, hogy van valami nyugtalanító, visszatérő rossz gondolatunk, ami elől még álmunkban sem menekülhetünk. Ez a jelentéstartalom talán a darázs kellemetlen megítélésére vezethető vissza. Szabadulni pedig azért nem tudunk e rossz gondolattól, mert a darázs is elhessegethetetlenül tud döngicsélni folyton körülöttünk.

További álommagyarázatok az álomszótárban


Álmok, álmoskönyv, álomfejtés, álomszótár, álmok jelentése, mit jelentenek az álmok, álmok értelmezése, visszatérő álmok, álommagyarázatok.

 Mások erre kerestek még:

álmok álomfejtés, álmok értelmezése, álmok jelentése, almok jelentese a tol z ig, álmok jelentése krúdy gyula, álmok könyve, almokjelentese, álmos könyv, álmoskonyv jelentések, álmoskönyv, álmoskönyv álmok jelentése, álmoskönyv álomfejtés, álmoskönyv betűrendben, álmoskönyv jelentése, álmoskönyv krúdy, álmoskönyv online, alom, álom az álomban, álom az álomban álomfejtés,, álom fejtő,, alom jelentese, álomfejtés abc, alomfejtes abc szerint, álomfejtés állatok, álomfejtés álmok jelentése, álomfejtés könyv, álomfejtés krúdy, álomfejtés online, álomfejtés szotar, álomfejtés szótár, álomfejtő abc, álomfejtő kisszótár, álomszótár, az álmok jelentése, freud álomfejtés, freud álomfejtés online, furcsa álmok jelentése, krudi gyula almoskonyv, krúdy álmoskönyv, krúdy álomfejtés, krudy gyula almoskonyv, krúdy gyula álmoskönyv, krúdy gyula álmoskönyv online, krúdy gyula álmoskönyv pdf, krúdy gyula álomfejtés, mi az álom, mit jelent az álmom, mit jelentenek az álmok, mit jelentenek az álmok lexikon a tól z ig, nagy álomszótár, online álmoskönyv, online álomkönyv, rossz álmok jelentése, visszatérő álmok jelentése.