Álomfejtés nevetés, azt sugallja, boldogok vagyunk?

Álomfejtés nevetés: azt sugallja, boldogok vagyunk?

Álomfejtés nevetés: azt sugallja, boldogok vagyunk?

Aki pénteken nevet, vasárnap sírni fog.(Népi babona)

Álmodni lehet jót és rosszat, kellemeset, kellemetlent is. Ezeket az álmokat azután az álomfejtés magyarázhatja úgy is, hogy kellemeset jelent, de úgy is, hogy kellemetlent.

A nevetés az esetek többségében a vidámsággal, boldogsággal van összefüggésben. De az már más tészta, ha éjjel álmodunk nevetéssel. Ezt vajon valami baljós előjelként tartja számon az álomfejtés, vagy akár inkább jót is hozhat nekünk?

A nevetés jelentése Krúdy Gyula álomfejtése szerint

Na és mit mond az elmúlt korok álomfejtő kézikönyve, az Álmoskönyv arról, hogy miként magyarázták az álomfejtők az álombeli nevetést?

Hát, előfordulhat, hogy akkoriban az emberek nemigen álmodtak nevetéssel. Legalábbis erre utal az, hogy kevés megfejtéssel szolgál nekünk ez a mi álomfejtő bibliánk.

Eszerint álmodhatunk nevetésről úgy, hogy nevetők szerepelnek az álmunkban. Ez az álomfejtő szerint nekünk örömöt, míg másoknak szomorúságot hozhat. Aztán meg álmodhatunk asszonnyal is úgy, hogy vele együtt mulatunk, nevetünk. Ez jó hírt hozhat nekünk, ugyanis azt jelenti, várható örökségünket meg fogja ítélni a bíróság.

Álomfejtés nevetés: azt sugallja, boldogok vagyunk?
Álomfejtés nevetés: azt sugallja, boldogok vagyunk?

És ezenkívül még egy egészen érdekes módon is szerepelhet a nevetés az álmunkban. Mégpedig úgy, hogy álmunkban álhajat viselünk, amiért kinevetnek bennünket. Sajnos ennek az álomnak az a megfejtése, hogy keserűséget fogunk szenvedni, ezért lehetőleg inkább ne álmodjunk ilyesmit…

A nevetés még másképpen is megjelenhet álmunkban az álomfejtők szerint

Nevetni lehet más szóval is, ami ugyanazt jelenti, mint a nevetés. Ez pedig lehet például a kacagás, így hát nevetéssel álmodhatunk úgy, hogy álmunkban a kacagás bukkan fel. Lehet például álmodni nevető (avagy kacagó) nőről is. És vajon mit mond erre az álomfejtés? Azt, hogy az álmodó közeli kellemetlenségre kell számítson.

No és még lehet az álmunkban mézeskalácsszíven is nevetést látni, mégpedig egy kacagó nő képében. Ez így már kellemesebb jelentéssel bír: véletlen szerelem érhet el bennünket, valamikor, miután felébredtünk álmunkból.

Álomfejtés nevetés: azt sugallja, boldogok vagyunk?
Álomfejtés nevetés: azt sugallja, boldogok vagyunk?

Az álombeli nevetés manapság az álomfejtés szerint a boldogsággal van összefüggésben

…legalábbis a legtöbb esetben. A nevetés eszerint álmunkban, csakúgy, mint a valóságban, azt mutatja, jól érezzük magunkat. De akár megkönnyebbülést is mutathat a nevetés, mikor felszabadul a lelkünk egy problémás helyzet nyomása alól. Azaz az álombeli nevetés magyarázható úgy is, hogy valamilyen, az ébrenlétünk során elfojtott feszültség enyhül lelkünkben egy jóleső nevetés formájában.

Az pedig, hogy álmunkban pontosan min nevettünk, abban is segíthet, hogy jobban megértsük a nevetés mögöttes okait. Ha például saját magunkon nevetünk, akkor ez azt mutatja, hogy kezdünk önmagunkkal és önnön hibáinkkal szemben egy kicsit elfogadóbbá válni. Ez pedig önértékelésünkben tud segíteni éber életünk során.


További álommagyarázatok az álomszótárban.

Álmok, álmoskönyv, álomfejtés, álomszótár, álmok jelentése, mit jelentenek az álmok, álmok értelmezése, visszatérő álmok, álommagyarázatok.

Mások erre kerestek még:

álmok álomfejtés, álmok értelmezése, álmok jelentése, almok jelentese a tol z ig, álmok jelentése krúdy gyula, álmok könyve, almokjelentese, álmos könyv, álmoskonyv jelentések, álmoskönyv, álmoskönyv álmok jelentése, álmoskönyv álomfejtés, álmoskönyv betűrendben, álmoskönyv jelentése, álmoskönyv krúdy, álmoskönyv online, alom, álom az álomban, álom az álomban álomfejtés,, álom fejtő,, alom jelentese, álomfejtés abc, alomfejtes abc szerint, álomfejtés állatok, álomfejtés álmok jelentése, álomfejtés könyv, álomfejtés krúdy, álomfejtés online, álomfejtés szotar, álomfejtés szótár, álomfejtő abc, álomfejtő kisszótár, álomszótár, az álmok jelentése, freud álomfejtés, freud álomfejtés online, furcsa álmok jelentése, krudi gyula almoskonyv, krúdy álmoskönyv, krúdy álomfejtés, krudy gyula almoskonyv, krúdy gyula álmoskönyv, krúdy gyula álmoskönyv online, krúdy gyula álmoskönyv pdf, krúdy gyula álomfejtés, mi az álom, mit jelent az álmom, mit jelentenek az álmok, mit jelentenek az álmok lexikon a tól z ig, nagy álomszótár, online álmoskönyv, online álomkönyv, rossz álmok jelentése, visszatérő álmok jelentése.About Álmok jelentése

Mint az álomfejtés, a spiritualitás és az ezotéria szakértője, elkötelezetten segítek másoknak felfedezni az álmok jelentését. Az álmok nemcsak hogy fontos eszközök a tudatalatti megértésében, de értékes betekintést is nyújtanak a mindennapi életünkbe. Az álomszótár és az álmoskönyv online változatai segítségével álmok jelentését a-tól z-ig kutathatjuk. Az én utam az álmok világába, a nagy álomszótár használatával több mint 20 évvel ezelőtt kezdődött, és azóta rengeteget tanultam az álmok jelentéséről, beleértve a rossz álmok jelentését is. Szenvedélyesen osztom meg tudásomat másokkal, és segítek nekik az álmok értelmezésében és magyarázatában, hogy kapcsolatba léphessenek spirituális énjükkel.

View all posts by Álmok jelentése →