Álomfejtés édesség, mit jelent?

Álomfejtés édesség, mit jelent?

Az édesség álomfejtése: érzéki csábítás, szerelem

Rendkívül ritka az olyan ember, aki ne szeretné az édességet. Az édes íz egészen egyszerűen boldoggá tesz bennünket. Nem véletlen, hogy kedvenc édességeink egyike a csokoládé, ami az orvostudomány szerint is* endorfinszintünk, azaz boldogsághormonjaink növelésében segít.

Álmodni márpedig olyan dolgokról érdemes, amelyek nemcsak álmainkban, de az álomfejtés szerint is boldoggá tehetnek. Édességevés helyett tehát az lenne a legjobb, ha édességről álmodnánk, és ez nemcsak álmunkat, való életünket is megédesíti majd.

Álomfejtés édesség, mit jelent?
Álomfejtés édesség, mit jelent?

Az édes íz és édesség álomfejtése előző századainkból

Krúdy Gyula Álmoskönyv című könyve valószínűleg soha nem fog kimenni a divatból, mivel örökérvényű álomfejtéseket tartalmaz. Lássuk, mi mindenféle izgalmas és jó álomfejtéseket találhatunk benne édességeket tartalmazó álmainkra vonatkozóan.

Mindenekelőtt az édesség alapíze, az édes érzés megjelenése álmainkban, Krúdy álomfejtése szerint hízelkedést jelent. És milyen élelmiszer az, ami édessé teheti az édességeket?

Természetesen elsőként egy természetes édesség-alapanyag, a méz juthat eszünkbe, és ezzel együtt az egyik legfinomabb karácsonyi édesség, a mézeskalács. A mézeskalács szív jó vásárt és kacér asszonyt hoz az álomfejtés szerint álmodójának.

Álomfejtés édesség, mit jelent?
Álomfejtés édesség, mit jelent?

A másik élelmiszer, ami megédesíti édességeinket, a cukor, amiről, ha álmodunk, álomfejtése a hízelkedés jegyét mutatja. De jelenthet gazdagságot, kedvességet, engedelmességet is. Cukrot enni, azaz cukros édességet enni, haragot jelent az álomfejtés szerint.

Az talán nem fog különösebb meglepetést okozni, hogy általában az édesség felbukkanása álmainkban milyen jelentést hordoz az Álmoskönyv szerint. Az álombeli édesség álomfejtése nem más, mint: szerelmi kaland – ennél édesebb jelentést nehéz lenne elképzelni…

Különféle édességek álomfejtése ugyanezekből az időkből

Az édesség bármilyenféle csemege lehet – aminek álomfejtése közeli ellenség. Sokak kedvelt édessége még a házi sütésű kalács. Érdekes módon ezt jobb enni, mint álmodni róla, mert az álomfejtők úgy tartják, betegséget hozhat, álomban enni pedig rosszkedvet…

Az olyan édességek, melyek édes mandulát tartalmaznak, ha álomban jelennek meg, azt jelentik, valahol dicsérik azt, aki álmodja.

Ezek a legfőbb édességek, melyek álomfejtését megadja az Álmoskönyv. Érdekes módon viszont a csokoládé mint édesség nem található meg a könyv álomfejtései között.

Édesség álomfejtése napjaink álomfejtőitől

Az édességgel kapcsolatos álmok jelentései manapság szinte kivétel nélkül valami pozitív jelentéssel kapcsolódnak össze a mai álomfejtésekben. Az álombeli édesség jutalom, valami, ami legalább ilyenkor megédesíti életünket. A mindenféle édesség, sütemény, csokoládé leggyakrabban szerelmet, boldogságot ígér álmunkban, sőt, az is előfordul, hogy az érzéki vágy jegye lehet. Az édesség felbukkanása utalhat arra is, hogy gyermekkorunkban nem jutottunk elég szeretethez, és az ez iránti vágyunk mutatkozik meg álmunkban.

Álomfejtés édesség, mit jelent?
Álomfejtés édesség, mit jelent?

Legyen szó bármilyen édességről, alapvetően a legtöbb álomfejtés valami jót lát bele. Így hát kívánunk mindenkinek édességgel teli, ízletes, kellemes álmokat!

* Utolsó megtekintés: 2021. november 17.

További álommagyarázatok az álomszótárban.

Álmok, álmoskönyv, álomfejtés, álomszótár, álmok jelentése, mit jelentenek az álmok, álmok értelmezése, visszatérő álmok, álommagyarázatok.

 Mások erre kerestek még:

álmok álomfejtés, álmok értelmezése, álmok jelentése, almok jelentese a tol z ig, álmok jelentése krúdy gyula, álmok könyve, almokjelentese, álmos könyv, álmoskonyv jelentések, álmoskönyv, álmoskönyv álmok jelentése, álmoskönyv álomfejtés, álmoskönyv betűrendben, álmoskönyv jelentése, álmoskönyv krúdy, álmoskönyv online, alom, álom az álomban, álom az álomban álomfejtés,, álom fejtő,, alom jelentese, álomfejtés abc, alomfejtes abc szerint, álomfejtés állatok, álomfejtés álmok jelentése, álomfejtés könyv, álomfejtés krúdy, álomfejtés online, álomfejtés szotar, álomfejtés szótár, álomfejtő abc, álomfejtő kisszótár, álomszótár, az álmok jelentése, freud álomfejtés, freud álomfejtés online, furcsa álmok jelentése, krudi gyula almoskonyv, krúdy álmoskönyv, krúdy álomfejtés, krudy gyula almoskonyv, krúdy gyula álmoskönyv, krúdy gyula álmoskönyv online, krúdy gyula álmoskönyv pdf, krúdy gyula álomfejtés, mi az álom, mit jelent az álmom, mit jelentenek az álmok, mit jelentenek az álmok lexikon a tól z ig, nagy álomszótár, online álmoskönyv, online álomkönyv, rossz álmok jelentése, visszatérő álmok jelentése. 

About Álmok jelentése

Mint az álomfejtés, a spiritualitás és az ezotéria szakértője, elkötelezetten segítek másoknak felfedezni az álmok jelentését. Az álmok nemcsak hogy fontos eszközök a tudatalatti megértésében, de értékes betekintést is nyújtanak a mindennapi életünkbe. Az álomszótár és az álmoskönyv online változatai segítségével álmok jelentését a-tól z-ig kutathatjuk. Az én utam az álmok világába, a nagy álomszótár használatával több mint 20 évvel ezelőtt kezdődött, és azóta rengeteget tanultam az álmok jelentéséről, beleértve a rossz álmok jelentését is. Szenvedélyesen osztom meg tudásomat másokkal, és segítek nekik az álmok értelmezésében és magyarázatában, hogy kapcsolatba léphessenek spirituális énjükkel.

View all posts by Álmok jelentése →